HOROZ ÖTMEYE DEVAM EDİYOR 1-0

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.04.2015 - 14:34, Güncelleme: 07.04.2015 - 14:34
 

HOROZ ÖTMEYE DEVAM EDİYOR 1-0

Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselme play off grubunda, lider Horozköyspor ile karşı karşıya gelen Salihli Belediyespor, maçtan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılarak BAL’A çıkma şansını zora soktu.
 Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselme play off maçında, lider Horozköyspor Salihli Belediyespor ile Ertuğrul Dilek Sahası’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma, maçında 78. dakikasında atılan golle Horozköyspor'un üstünlüğüyle sonuçlandı. Horozköyspor bu galibiyetle puanını 9’a yükselterek liderliğini korurken ve BAL ligine yükselmek için iyi bir fırsat yakaladı. Salihli Belediyespor ise 2 puanla 3. sırada kaldı. Salihli Belediyespor Teknik Direktörü Kemal Sönmez ise, karşılaşmayı şöyle değerlendirdi:  "İstediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Önümüzde oynayacak olduğumuz 3 maç daha var. Bu maçlardan 9 puan alarak rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz."
Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselme play off grubunda, lider Horozköyspor ile karşı karşıya gelen Salihli Belediyespor, maçtan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılarak BAL’A çıkma şansını zora soktu.
 Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselme play off maçında, lider Horozköyspor Salihli Belediyespor ile Ertuğrul Dilek Sahası’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma, maçında 78. dakikasında atılan golle Horozköyspor'un üstünlüğüyle sonuçlandı. Horozköyspor bu galibiyetle puanını 9’a yükselterek liderliğini korurken ve BAL ligine yükselmek için iyi bir fırsat yakaladı. Salihli Belediyespor ise 2 puanla 3. sırada kaldı.

Jestbet 115%; font-family: Tahoma;"> Salihli Belediyespor Teknik Direktörü Kemal Sönmez ise, karşılaşmayı şöyle değerlendirdi: 
"İstediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Önümüzde oynayacak olduğumuz 3 maç daha var. Bu maçlardan 9 puan alarak rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.