İYİ Kİ DOĞDUN İSMAİL HOCA

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2012 - 17:17, Güncelleme: 17.01.2012 - 17:17
 

İYİ Kİ DOĞDUN İSMAİL HOCA

Manisa Belediyespor’un saha içi dayanışmasının yanı sıra saha dışında da birlik ve beraberliği sürüyor. Belediyespor’un Yardımcı Antrenörü İsmail Özünal’ın doğum günü partisine Teknik Direktör Taner Taşkın olmak üzere çok sayıda Belediyesporlu katıldı
 Yardımcı Antrenör İsmail Özinal’ın nişanlısı Pınar Tunç’un sürpriz doğum günü partisi Belediyesporlular’ı bir araya getirdi. Bozyaka Restaurant’ta gerçekleştirilen geceye Belediyespor Teknik Direktörü Taner Taşkın, Genel Kaptan Muharrem Uzunlar, Yardımcı Antrenör Tacettin Bakacak, Yöneticiler Selçuk Etiz, Ertan Çakmaz, Belediyesporlu futbolcular Serkan, Sergen, Mehmet Emin Yavuz, Haktan Tunç, Etv Ana Haber Bülteni Spikeri Jale Taşkın, Şefika Kanısıcak ve Melike Tunç katıldı. Yeşil-beyazlılar’ın sadece saha içinde değil saha dışında da birlik ve beraberliğinin devam ettiğini gösteren gecede Teknik Direktör Taner Taşkın genç nişanlıların Mayıs ayında da dünya evine gireceğini müjdeleyerek şöyle konuştu, “İsmail kardeşim benim çocukluğunu bildiğim ve uzun yıllardan itibaren birlikte olduğum bir insan. Nişanlısı Pınar Hanım da böyle güzel bir sürpriz yaparak doğum günü partisi düzenledi. Onların bu mutlu gününde birlikte olduk ve çok mutluyuz. Kendileri düğün tarihlerini de almışlar. 23 Mayıs’ta inşallah burada yine bu iki kardeşimizin mutlu gecesinde bir arada olacağız. Ben İsmail Kalebet kardeşime mutlu yıllar diliyorum ve spor hayatında başlarılar diliyorum.” Geceyi organize eden Yardımcı Antrenör İsmail Özünal’ın nişanlısı Pınar Tunç ise sevdikleriyle bir arada olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Tunç,“Sevdiklerimiz ile birlikte böyle bir mutlu günde bir araya gelmek için böyle bir etkinlik düzenledim. Ben kendisine spor hayaında başarılar diliyorum ve mutlu yıllar dileklerinde bulunuyorum.”şeklinde konuştu. Doğum gününde bile Belediyespor’un başarısından söz eden ve sezon sonunda şampiyon olacaklarına inandıklarını belirten İsmail Özünal ise  “Nişanlıma böyle bir sürpriz hazırladığı için teşekkür ediyoprum. Yönetim Kurulundan arkadaşlarımız ve Taner hocamız burada ve kendilerine de çok teşekkür ediyorum. Bu doğum günü bana hakikaten sürpriz oldu. Belediyespor inşallah bu sezon hedefine ulaştığında ve şampiyon olduğunda da hepimiz çok mutlu olacağız ve bu yönde çalışmalarımız hızla devam ediyor.” Şeklinde konuştu.
Manisa Belediyespor’un saha içi dayanışmasının yanı sıra saha dışında da birlik ve beraberliği sürüyor. Belediyespor’un Yardımcı Antrenörü İsmail Özünal’ın doğum günü partisine Teknik Direktör Taner Taşkın olmak üzere çok sayıda Belediyesporlu katıldı
 Yardımcı Antrenör İsmail Özinal’ın nişanlısı Pınar Tunç’un sürpriz doğum günü partisi Belediyesporlular’ı bir araya getirdi. Bozyaka Restaurant’ta gerçekleştirilen geceye Belediyespor Teknik Direktörü Taner Taşkın, Genel Kaptan Muharrem Uzunlar, Yardımcı Antrenör Tacettin Bakacak, Yöneticiler Selçuk Etiz, Ertan Çakmaz, Belediyesporlu futbolcular Serkan, Sergen, Mehmet Emin Yavuz, Haktan Tunç, Etv Ana Haber Bülteni Spikeri Jale Taşkın, Şefika Kanısıcak ve Melike Tunç katıldı. Yeşil-beyazlılar’ın sadece saha içinde değil saha dışında da birlik ve beraberliğinin devam ettiğini gösteren gecede Teknik Direktör Taner Taşkın genç nişanlıların Mayıs ayında da dünya evine gireceğini müjdeleyerek şöyle konuştu, “İsmail kardeşim benim çocukluğunu bildiğim ve uzun yıllardan itibaren birlikte olduğum bir insan. Nişanlısı Pınar Hanım da böyle güzel bir sürpriz yaparak doğum günü partisi düzenledi. Onların bu mutlu gününde birlikte olduk ve çok mutluyuz. Kendileri düğün tarihlerini de almışlar. 23 Mayıs’ta inşallah burada yine bu iki kardeşimizin mutlu gecesinde bir arada olacağız. Ben İsmail Kalebet kardeşime mutlu yıllar diliyorum ve spor hayatında başlarılar diliyorum.”

Geceyi organize eden Yardımcı Antrenör İsmail Özünal’ın nişanlısı Pınar Tunç ise sevdikleriyle bir arada olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Tunç,“Sevdiklerimiz ile birlikte böyle bir mutlu günde bir araya gelmek için böyle bir etkinlik düzenledim. Ben kendisine spor hayaında başarılar diliyorum ve mutlu yıllar dileklerinde bulunuyorum.”şeklinde konuştu.

Doğum gününde bile Belediyespor’un başarısından söz eden ve sezon sonunda şampiyon olacaklarına inandıklarını belirten İsmail Özünal ise  “Nişanlıma böyle bir sürpriz hazırladığı için teşekkür ediyoprum. Yönetim Kurulundan arkadaşlarımız ve Taner hocamız burada ve kendilerine de çok teşekkür ediyorum. Bu doğum günü bana hakikaten sürpriz oldu. Belediyespor inşallah bu sezon hedefine ulaştığında ve şampiyon olduğunda da hepimiz çok mutlu olacağız ve bu yönde çalışmalarımız hızla devam ediyor.” Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.