KASABA'NIN KADERİ DEPLASMANLARA BAĞLI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2012 - 18:25, Güncelleme: 20.04.2012 - 18:25
 

KASABA'NIN KADERİ DEPLASMANLARA BAĞLI

Üst üste aldığı mağlubiyetlere rağmen rakiplerinin puan kaybetmesi ile ilk 5 iddiasını sürdüren Turgutluspor’un ligdeki durumunu, bitime 5 hafta kala deplasmanda oynayacağı maçlar belirleyecek
    Sahasında Çorumspor, Y.Malatya ve Kocaelispor’u ağırlayacak kırmızı siyahlılar, deplasmanda ise İskenderun ve Altay’a konuk olacak.  Sahasında zayıf rakipler ile karşılaşacak kırmızı siyahlılar, deplasmanda ise kendisi ile birlikte play off mücadelesi veren rakipler ile karşılaşacak. Rakiplerine oranla çok avantajlı bir fikstüre sahip Turgutluspor bu karşılaşmaları kazanarak mutlu sona ulaşmak istiyor. Bu hafta sahasında Çorumspor ile karşılaşacak olan kırmızı siyahlılar bu karşılaşmanın hazırlıklarını Cumartesi Günü Yedi Eylül Stadında yapacağı antrenman ile noktalayacak. Takımda sakatlığı süren Çağdaş dışında eksik oyuncu bulunmadığı bildirildi. “5 final maçımız olacak” Teknik Direktör Yusuf Şimşek: “Son oynadığımız maçta iyi futbol oynamamıza rağmen puan alamayışımız bizleri ve futbolcularımızı üzüntüye boğdu. Milanobet Urfa deplasmanında iyi bir futbol oynadık. Ancak puan getirecek golü bir türlü bulamadık.  Bundan sonra oynayacağımız 5 maçta da puan kaybına tahammülümüz yok. Bu haftaki rakibimiz ciddi bir ekip. Biz maçı almak için beyin ve fizik olarak hazırlanıyoruz. 5 final maçımız var. Hepsini kazanarak play offa gidecek 5 takım arasında olmak istiyoruz.” Şeklinde konuşurken, kırmızı siyahlı futbolcular da Çorumspor’u yenerek puanımızı 46’ya çıkartmak istediklerini belirtti.  “Play-off’a kalmak istiyoruz” Genel Kaptan İbrahim Başçı, “Çorumspor karşılaşmasını kazanarak gelecek hafta deplasmanda oynayacağımız İskenderun karşılaşmasına moralli çıkmak istiyoruz. Sahamızda oynayacağımız 3 karşılaşma var. Bu maçlarda puan kaybını bile aklımıza getirmiyoruz. Deplasmanda oynayacağımız maçları da kazanarak Play Off’a kalmak istiyoruz. Bu hafta ile birlikte başlayacak yeni bir galibiyet serisi yakalayacağız. Turgutluspor ilk 5 takım arasına adını yazdıracaktır” şeklinde konuştu.
Üst üste aldığı mağlubiyetlere rağmen rakiplerinin puan kaybetmesi ile ilk 5 iddiasını sürdüren Turgutluspor’un ligdeki durumunu, bitime 5 hafta kala deplasmanda oynayacağı maçlar belirleyecek
  

 Sahasında Çorumspor, Y.Malatya ve Kocaelispor’u ağırlayacak kırmızı siyahlılar, deplasmanda ise İskenderun ve Altay’a konuk olacak.  Sahasında zayıf rakipler ile karşılaşacak kırmızı siyahlılar, deplasmanda ise kendisi ile birlikte play off mücadelesi veren rakipler ile karşılaşacak. Rakiplerine oranla çok avantajlı bir fikstüre sahip Turgutluspor bu karşılaşmaları kazanarak mutlu sona ulaşmak istiyor. Bu hafta sahasında Çorumspor ile karşılaşacak olan kırmızı siyahlılar bu karşılaşmanın hazırlıklarını Cumartesi Günü Yedi Eylül Stadında yapacağı antrenman ile noktalayacak. Takımda sakatlığı süren Çağdaş dışında eksik oyuncu bulunmadığı bildirildi.

“5 final maçımız olacak”

Teknik Direktör Yusuf Şimşek: “Son oynadığımız maçta iyi futbol oynamamıza rağmen puan alamayışımız bizleri ve futbolcularımızı üzüntüye boğdu. Milanobet Urfa deplasmanında iyi bir futbol oynadık. Ancak puan getirecek golü bir türlü bulamadık.  Bundan sonra oynayacağımız 5 maçta da puan kaybına tahammülümüz yok. Bu haftaki rakibimiz ciddi bir ekip. Biz maçı almak için beyin ve fizik olarak hazırlanıyoruz. 5 final maçımız var. Hepsini kazanarak play offa gidecek 5 takım arasında olmak istiyoruz.” Şeklinde konuşurken, kırmızı siyahlı futbolcular da Çorumspor’u yenerek puanımızı 46’ya çıkartmak istediklerini belirtti. 

“Play-off’a kalmak istiyoruz”

Genel Kaptan İbrahim Başçı, “Çorumspor karşılaşmasını kazanarak gelecek hafta deplasmanda oynayacağımız İskenderun karşılaşmasına moralli çıkmak istiyoruz. Sahamızda oynayacağımız 3 karşılaşma var. Bu maçlarda puan kaybını bile aklımıza getirmiyoruz. Deplasmanda oynayacağımız maçları da kazanarak Play Off’a kalmak istiyoruz. Bu hafta ile birlikte başlayacak yeni bir galibiyet serisi yakalayacağız. Turgutluspor ilk 5 takım arasına adını yazdıracaktır” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.