KASABA’YA GENÇ YETENEK

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.07.2018 - 06:52, Güncelleme: 12.07.2018 - 06:52
 

KASABA’YA GENÇ YETENEK

Geçtiğimiz sezonu TFF 3. Lig’de orta sıralarda tamamlayan, bu sezon ise şampiyonluğu hedefleyen Turgutluspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Kırmızı-siyahlılar son olarak Yeşil Bursa takımının 23 yaşındaki genç yeteneği Tugay Meşekoparan’ı renklerine bağladı.
SPOR SERVİSİ TFF 3. Lig'de transfer sezonunun hareketli takımı Turgutluspor, prensip anlaşmasına vardığı Yeşil Bursa'dan 23 yaşındaki hücum oyuncusu Tugay Meşekoparan ile resmi sözleşme imzaladı. Turgutlu Belediyesi’nde gerçekleşen imza töreninde Başkan Hakan Sezer ve yöneticilerle bir araya gelen genç oyuncu, kendisini 2 yıllığına kırmızı-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Kariyeri boyunca sadece altyapısından yetiştiği Yeşil Bursa takımında forma giyen Tugay, 3. Lig’de 5 sezonda toplam 73 maça çıktı ve 10 gol attı. Hem sağ ve sol kanatta hem de forvette oynayabilen 23 yaşındaki oyuncu, imza töreninin ardından Kırmızı-siyahlı formayı giyerek basına poz verdi. Turgutluspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu ve burada başarılı olmak istediğini ifade eden Tugay, sezonun başlaması için sabırsızlandığını da sözlerine ekledi.
Geçtiğimiz sezonu TFF 3. Lig’de orta sıralarda tamamlayan, bu sezon ise şampiyonluğu hedefleyen Turgutluspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Kırmızı-siyahlılar son olarak Yeşil Bursa takımının 23 yaşındaki genç yeteneği Tugay Meşekoparan’ı renklerine bağladı.

SPOR SERVİSİ
TFF 3. Lig'de transfer sezonunun hareketli takımı Turgutluspor, prensip anlaşmasına vardığı Yeşil Bursa'dan 23 yaşındaki hücum oyuncusu Tugay Meşekoparan ile resmi sözleşme imzaladı. Turgutlu Belediyesi’nde gerçekleşen imza töreninde Başkan Hakan Sezer ve yöneticilerle bir araya gelen genç oyuncu, kendisini 2 yıllığına kırmızı-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Kariyeri boyunca sadece altyapısından yetiştiği Yeşil Bursa takımında forma giyen Tugay, 3. Lig’de 5 sezonda toplam 73 maça çıktı ve 10 gol attı. Hem sağ ve sol kanatta hem de forvette oynayabilen 23 yaşındaki oyuncu, imza töreninin ardından Kırmızı-siyahlı formayı giyerek basına poz verdi. Turgutluspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu ve burada başarılı olmak istediğini ifade eden Tugay, sezonun başlaması için sabırsızlandığını da sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.