KOÇ CABADAK TAKIMINA İNANIYOR

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2018 - 10:01, Güncelleme: 09.05.2018 - 10:01
 

KOÇ CABADAK TAKIMINA İNANIYOR

Final grubu maçlarına Artvin Belediye ve Boluspor galibiyetleriyle başlayan Dev Adamlar, hafta sonunda deplasmanda karşılaştığı Fethiye Belediye’ye mağlup olarak gruptaki ilk yenilgisini almıştı. Bugün 4. hafta mücadelesinde saat 17.00’de Atatürk Spor Salonu’nda FinalSpor’u konuk edecek olan Yeşil beyazlılarda Baş Antrenör Ceyhun Cabadak: “Önemli olan kendi evimizde maç kaybetmemek. Fethiye Belediye maçında rakibimiz maçın başından sonuna kadar üstün olan taraftı. Maç kazanma enerjimizi tekrar yükseltmemiz lazım” dedi.
Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde final grubu maçlarına süper bir başlangıç yapan Manisa Büyükşehir Belediyespor, ilk üç maçta 2 galibiyet ve 1 yenilgi almıştı. İlk iki maçta Artvin Belediye’yi kendi sahasında,Boluspor’u ise deplasmanda mağlup etmeyi başaran Yeşil beyazlılar üçüncü maçında ise deplasmanda Fethiye Belediye’ye farklı mağlup olarak ilk yenilgisini tatmıştı. Manisa Büyükşehir Belediyespor’da baş antrenör Ceyhun Cabadak, yenilgiyle döndükleri Fethiye Belediye maçında oyunda kalamadıklarını söyleyerek: “Maçın ilk dakikasından itibaren gerekli enerjiyi sahaya koyamadığımız için rakibimiz Fethiye’nin üstünlüğü vardı. İlk 5, 6 dakikadan sonra maç bizim için kırıldı. Üst üste hatalar yaparak oyunda kalamadık. İkinci yarıda 25 sayı farktan geriye dönmek mümkün değildi. Dolayısıyla kötü bir mağlubiyet aldık. Bundan sonra 11 tane daha final maçımız var. Dolasıyla telafi edebileceğimiz bir mağlubiyet aldık” dedi. “FİNAL SPOR MAÇINI KAZANMAMIZ LAZIM” Fethiye Belediye maçını geride bıraktıklarını ve yaptıkları hatalardan ders çıkardıklarını söyleyen Koç Cabadak: “Bu maçı geride bıraktık. Önemli olan yaklaşımımızı hemen değiştirerek, tekrar enerjimizi yükseltip Final Spor maçını kazanmak. Şu anda 8 takımın 5’i, 2 galibiyet ve 1 yenilgi ile averajla sıralanmış durumda. Şu anda maç kaybetmeyen takım kalmadı. 8 takım arasında maç kazanamayan tek takım Boluspor. Bu da sekiz takımın birbirine ne kadar denk olduğunun göstergesi aslında” dedi. Üç günde bir zorlu maçlar oynadıklarını söyleyerek sözlerine son noktayı koyan başarılı antrenör: “Dolayısıyla üç günde birçok zorlu maçlar oynuyoruz. Final Spor maçı da bizim için final havasında bir maç olacak. Bizim ilk hedefimiz kendi evimizde maç kaybetmemek. Kendi evimizde 7 maçın 7’sini kazanırsak o bizi avantajlı bir konuma getirecektir. Çünkü herkesin birbirini yendiğini hesaba kattığınız zaman illaki deplasman maçlarında daha kırılgan olan takımlar olacaktır. Önemli olan evde maç kaybetmemek. Final Spor maçına da aynı istek ve enerjiyle çıkmamız lazım. Hazırlıklarımızı ona göre yapıyoruz” diye konuştu.  
Final grubu maçlarına Artvin Belediye ve Boluspor galibiyetleriyle başlayan Dev Adamlar, hafta sonunda deplasmanda karşılaştığı Fethiye Belediye’ye mağlup olarak gruptaki ilk yenilgisini almıştı. Bugün 4. hafta mücadelesinde saat 17.00’de Atatürk Spor Salonu’nda FinalSpor’u konuk edecek olan Yeşil beyazlılarda Baş Antrenör Ceyhun Cabadak: “Önemli olan kendi evimizde maç kaybetmemek. Fethiye Belediye maçında rakibimiz maçın başından sonuna kadar üstün olan taraftı. Maç kazanma enerjimizi tekrar yükseltmemiz lazım” dedi.
Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde final grubu maçlarına süper bir başlangıç yapan Manisa Büyükşehir Belediyespor, ilk üç maçta 2 galibiyet ve 1 yenilgi almıştı. İlk iki maçta Artvin Belediye’yi kendi sahasında,Boluspor’u ise deplasmanda mağlup etmeyi başaran Yeşil beyazlılar üçüncü maçında ise deplasmanda Fethiye Belediye’ye farklı mağlup olarak ilk yenilgisini tatmıştı. Manisa Büyükşehir Belediyespor’da baş antrenör Ceyhun Cabadak, yenilgiyle döndükleri Fethiye Belediye maçında oyunda kalamadıklarını söyleyerek: “Maçın ilk dakikasından itibaren gerekli enerjiyi sahaya koyamadığımız için rakibimiz Fethiye’nin üstünlüğü vardı. İlk 5, 6 dakikadan sonra maç bizim için kırıldı. Üst üste hatalar yaparak oyunda kalamadık. İkinci yarıda 25 sayı farktan geriye dönmek mümkün değildi. Dolayısıyla kötü bir mağlubiyet aldık. Bundan sonra 11 tane daha final maçımız var. Dolasıyla telafi edebileceğimiz bir mağlubiyet aldık” dedi.

“FİNAL SPOR MAÇINI KAZANMAMIZ LAZIM”
Fethiye Belediye maçını geride bıraktıklarını ve yaptıkları hatalardan ders çıkardıklarını söyleyen Koç Cabadak: “Bu maçı geride bıraktık. Önemli olan yaklaşımımızı hemen değiştirerek, tekrar enerjimizi yükseltip Final Spor maçını kazanmak. Şu anda 8 takımın 5’i, 2 galibiyet ve 1 yenilgi ile averajla sıralanmış durumda. Şu anda maç kaybetmeyen takım kalmadı. 8 takım arasında maç kazanamayan tek takım Boluspor. Bu da sekiz takımın birbirine ne kadar denk olduğunun göstergesi aslında” dedi. Üç günde bir zorlu maçlar oynadıklarını söyleyerek sözlerine son noktayı koyan başarılı antrenör: “Dolayısıyla üç günde birçok zorlu maçlar oynuyoruz. Final Spor maçı da bizim için final havasında bir maç olacak. Bizim ilk hedefimiz kendi evimizde maç kaybetmemek. Kendi evimizde 7 maçın 7’sini kazanırsak o bizi avantajlı bir konuma getirecektir. Çünkü herkesin birbirini yendiğini hesaba kattığınız zaman illaki deplasman maçlarında daha kırılgan olan takımlar olacaktır. Önemli olan evde maç kaybetmemek. Final Spor maçına da aynı istek ve enerjiyle çıkmamız lazım. Hazırlıklarımızı ona göre yapıyoruz” diye konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.