KÜÇÜK DEVLER MANİSA'NIN GURURU OLDU

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.05.2012 - 19:31, Güncelleme: 28.05.2012 - 19:31
 

KÜÇÜK DEVLER MANİSA'NIN GURURU OLDU

2011–2012 yılı Okullar Arası Küçük Erkekler Basketbol Turnuvası’na katılan 587 takım arasından Türkiye 2.si olan Gazi İlköğretim Okulu, Manisa’nın gururlandırdı
 Gazi İlköğretim Okulu Küçük Erkekler Basketbol Takımı, 14 Mayıs tarihinde Ankara’da oynanan yarı final maçında 8 takım arasında başarılı performans sergileyerek Manisa’ya Türkiye ikinciliğiyle döndü. Manisa’nın gururu olan Gazi İlköğretim Okulu Küçük Erkekler Basketbol Takımı için okul bünyesinde ödül töreni düzenlendi. “Emeği geçenleri kutluyorum” Ödül töreninde konuşan Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Abdulkadir Topçu, başarılı sporcuları ile gurur duyduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı “Türkiye Şampiyonası finaline katılan 8 okuldan 7 tanesi özeldir ve sadece Gazi İlköğretim Okulu resmi okuldur. Basketbol Takımımız Manisa’da il, Aydın’da bölge,  Ankara’da yuarı final müsabakaları ve Mersin’de Türkiye 2.’si olmuştur. Bu başarıda emeği geçen antrenörlerimizi Betper ve sporcularımızı kutluyor Manisa’ya yaşattıkları bu gurur için teşekkür ediyoruz.” Konuşmaların ardından takımın 12 öğrencisinin sınıf öğretmenleri öncelikle öğrencilere çiçekten yapılmış şampiyonluk çelenki takdim edildi. Ardından okul müdür yardımcıları öğrencilere madalyalarını takarak, başarı belgelerini verdi. Eray Akyüz en değerli oyuncu oldu Törenin sonunda Okul Müdürü Abdulkadir Topçu, takımın kaptanı olan 6. Sınıf öğrencisi Eray Akyüz’e Türkiye İkinciliği kupasını verdi. Törenin ardından 12 öğrencinin velisi çocuklarıyla birlikte mutluluklarını ölümsüzleştirmek için hatıra fotoğrafı çektirdiler. 2 kardeş aynı takımda Takımda forma giyen iki kardeş Mehmet Güner ve Safa Bozkurt Güner’in velisi Turgay Güner ise şöyle konuştu, “Bu gurur tarif edilemez. Öncelikle çocuklarıma ve bütün takıma teşekkürlerimi sunuyorum. Çocuklarımın ikisi de bütün takımla bir başarı yakaladı. Manisa’nın bu çocuklara destek olması gerekir.”  
2011–2012 yılı Okullar Arası Küçük Erkekler Basketbol Turnuvası’na katılan 587 takım arasından Türkiye 2.si olan Gazi İlköğretim Okulu, Manisa’nın gururlandırdı
 Gazi İlköğretim Okulu Küçük Erkekler Basketbol Takımı, 14 Mayıs tarihinde Ankara’da oynanan yarı final maçında 8 takım arasında başarılı performans sergileyerek Manisa’ya Türkiye ikinciliğiyle döndü. Manisa’nın gururu olan Gazi İlköğretim Okulu Küçük Erkekler Basketbol Takımı için okul bünyesinde ödül töreni düzenlendi.

“Emeği geçenleri kutluyorum”

Ödül töreninde konuşan Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Abdulkadir Topçu, başarılı sporcuları ile gurur duyduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı “Türkiye Şampiyonası finaline katılan 8 okuldan 7 tanesi özeldir ve sadece Gazi İlköğretim Okulu resmi okuldur. Basketbol Takımımız Manisa’da il, Aydın’da bölge,  Ankara’da yuarı final müsabakaları ve Mersin’de Türkiye 2.’si olmuştur. Bu başarıda emeği geçen antrenörlerimizi Betper ve sporcularımızı kutluyor Manisa’ya yaşattıkları bu gurur için teşekkür ediyoruz.”

Konuşmaların ardından takımın 12 öğrencisinin sınıf öğretmenleri öncelikle öğrencilere çiçekten yapılmış şampiyonluk çelenki takdim edildi. Ardından okul müdür yardımcıları öğrencilere madalyalarını takarak, başarı belgelerini verdi.

Eray Akyüz en değerli oyuncu oldu

Törenin sonunda Okul Müdürü Abdulkadir Topçu, takımın kaptanı olan 6. Sınıf öğrencisi Eray Akyüz’e Türkiye İkinciliği kupasını verdi. Törenin ardından 12 öğrencinin velisi çocuklarıyla birlikte mutluluklarını ölümsüzleştirmek için hatıra fotoğrafı çektirdiler.

2 kardeş aynı takımda

Takımda forma giyen iki kardeş Mehmet Güner ve Safa Bozkurt Güner’in velisi Turgay Güner ise şöyle konuştu, “Bu gurur tarif edilemez. Öncelikle çocuklarıma ve bütün takıma teşekkürlerimi sunuyorum. Çocuklarımın ikisi de bütün takımla bir başarı yakaladı. Manisa’nın bu çocuklara destek olması gerekir.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.