LİGİN İLK MAÇINA BAKLAVALI DESTEK

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2017 - 15:56, Güncelleme: 02.11.2017 - 15:56
 

LİGİN İLK MAÇINA BAKLAVALI DESTEK

Türkiye Basketbol 2. Ligi B Grubu’nda ilk maçına yarın çıkacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımını kulüp başkanı Mevlüt Aktan ziyaret etti. Başkan Aktan, şampiyonluğa yükselecek kadar başarılı bir takım kurduklarını belirterek oyunculara Fethiye Belediyespor maçı öncesi yapılan antremanda baklava ikram etti.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı yarın ligin ilk maçını  saat 15.00’de Atatürk Spor Salonu’nda Fethiye Belediyespor ile yapacak. Türkiye Basketbol 2. Ligi B Grubu’nda ilk kez mücadele edecek takıma antreman öncesinde Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, Asbaşkan Orkun Şıktaşlı ve yönetim kurulu üyesi Özcan Nalbantlar ziyarette bulundu. Yeşil-beyazlı takımın yöneticileri basketbolculara baklava ikram etti.     AKTAN; “ZİRVEYE OYNAYACAK BİR KADRO KURDUK”  Basketbol takımının yeni oluşum sağladığını belirten Aktan, “Ben Basketbol’da da başarılı olacağımıza sonuna kadar inanıyorum. Büyükşehir Belediyespor olarak bu ligde zirveye oynayacak bir kadro oluşturduk. Tecrübeli oyuncularımız bunu başaracak güçteler. Takımımıza moral olması açısından ziyaret gerçekleştirdik. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün selamlarını getirdik. İnşallah iyi başlar, iyi bitiririz. Takımımıza her zaman destek olacağız. Manisa’da basketbola ve Manisa Büyükşehir Belediyespor takımına gönül veren vatandaşlarımızı maçlara bekliyoruz” dedi.   CABADAK; “TEK GAYEMİZ GALİBİYET” Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı Baş Antrenörü Ceyhun Cabadak iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini dile getirdi. Cabadak, “ Tüm maçlarımızda tek parolamız galibiyet, özellikle iç sahalarda oynayacağımız maçlarımızı kaybetmek istemiyoruz. Tüm konsantrasyonumuzla ve gücümüzle kazanmak istiyoruz. Ben oyuncularıma güveniyorum” dedi.    
Türkiye Basketbol 2. Ligi B Grubu’nda ilk maçına yarın çıkacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımını kulüp başkanı Mevlüt Aktan ziyaret etti. Başkan Aktan, şampiyonluğa yükselecek kadar başarılı bir takım kurduklarını belirterek oyunculara Fethiye Belediyespor maçı öncesi yapılan antremanda baklava ikram etti.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı yarın ligin ilk maçını  saat 15.00’de Atatürk Spor Salonu’nda Fethiye Belediyespor ile yapacak. Türkiye Basketbol 2. Ligi B Grubu’nda ilk kez mücadele edecek takıma antreman öncesinde Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, Asbaşkan Orkun Şıktaşlı ve yönetim kurulu üyesi Özcan Nalbantlar ziyarette bulundu. Yeşil-beyazlı takımın yöneticileri basketbolculara baklava ikram etti.
 


 
AKTAN; “ZİRVEYE OYNAYACAK BİR KADRO KURDUK”
 Basketbol takımının yeni oluşum sağladığını belirten Aktan, “Ben Basketbol’da da başarılı olacağımıza sonuna kadar inanıyorum. Büyükşehir Belediyespor olarak bu ligde zirveye oynayacak bir kadro oluşturduk. Tecrübeli oyuncularımız bunu başaracak güçteler. Takımımıza moral olması açısından ziyaret gerçekleştirdik. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün selamlarını getirdik. İnşallah iyi başlar, iyi bitiririz. Takımımıza her zaman destek olacağız. Manisa’da basketbola ve Manisa Büyükşehir Belediyespor takımına gönül veren vatandaşlarımızı maçlara bekliyoruz” dedi.
 


CABADAK; “TEK GAYEMİZ GALİBİYET”
Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı Baş Antrenörü Ceyhun Cabadak iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini dile getirdi. Cabadak, “ Tüm maçlarımızda tek parolamız galibiyet, özellikle iç sahalarda oynayacağımız maçlarımızı kaybetmek istemiyoruz. Tüm konsantrasyonumuzla ve gücümüzle kazanmak istiyoruz. Ben oyuncularıma güveniyorum” dedi.  
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.