LİGİN İLK YARISINI İYİ BİR YERDE TAMAMLAMAYI HEDEFLİYORUZ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2013 - 19:37, Güncelleme: 29.11.2013 - 19:37
 

LİGİN İLK YARISINI İYİ BİR YERDE TAMAMLAMAYI HEDEFLİYORUZ

PTT 1.Lig'de yarın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşacak Manisaspor'un basın sözcüsü Hakan Kadayıfçılar, "Ligin ilk yarısını iyi bir yerde tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.
 Kadayıfçılar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde takım olarak morallerinin üst düzeyde olduğunu, yarınki maçı galibiyetle tamamlamak istediklerini söyledi. Son 7 haftadır mağlup olmadıklarını hatırlatan Kadayıfçılar, "Yarınki müsabakadan sonra kalan 4 haftada en iyi sonuçları alıp, ligin ilk yarısını iyi bir Baymavi yerde tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.  Kadayıfçılar, yarınki müsabaka saatinin Spor Toto Süper Lig'deki Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle çakıştığını ancak Manisaspor taraftarının kendilerine destek vereceğine inandığını kaydetti.  Kulüp başkanı Emre Hasgör'ün ile eşinin Deniz adında bir kızlarının dünyaya geldiğini kaydeden Kadayıfçılar, alacakları galibiyeti Deniz bebeğe armağan edeceklerini sözlerine ekledi. 
PTT 1.Lig'de yarın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşacak Manisaspor'un basın sözcüsü Hakan Kadayıfçılar, "Ligin ilk yarısını iyi bir yerde tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.
 Kadayıfçılar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde takım olarak morallerinin üst düzeyde olduğunu, yarınki maçı galibiyetle tamamlamak istediklerini söyledi. Son 7 haftadır mağlup olmadıklarını hatırlatan Kadayıfçılar, "Yarınki müsabakadan sonra kalan 4 haftada en iyi sonuçları alıp, ligin ilk yarısını iyi bir Baymavi yerde tamamlamayı hedefliyoruz" dedi. 

Kadayıfçılar, yarınki müsabaka saatinin Spor Toto Süper Lig'deki Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle çakıştığını ancak Manisaspor taraftarının kendilerine destek vereceğine inandığını kaydetti. 

Kulüp başkanı Emre Hasgör'ün ile eşinin Deniz adında bir kızlarının dünyaya geldiğini kaydeden Kadayıfçılar, alacakları galibiyeti Deniz bebeğe armağan edeceklerini sözlerine ekledi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.