MANİSASPOR’DA NEFESLER TUTULDU

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2017 - 20:41, Güncelleme: 03.05.2017 - 20:41
 

MANİSASPOR’DA NEFESLER TUTULDU

TFF 1.Ligin 31. Haftasında bugün Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda Manisaspor ve Altınordu A.Ş karşı karşıya geliyor. Manisaspor deplasmanda kaybettiği 3 puanın telafisini bugün kendi sahasında yapmaya kararlı.
TFF 1. Ligin geri de kalan 30. Haftasında rakibi Şanlıurfa’yı 2-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdıran Altınordu A.Ş ligde 43 puanla 8. Sırada yer alırken; Gaziantep’den 86. Dakika da yediği gol ile puan alamadan ayrılan Manisaspor ise 33 puanla 13. Sıradaki yerini koruyor.   TAKIM KAMPA GİRDİ Bugün 18.30’da Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını dün kampa girerek tamamlayan Manisaspor rakibini İzmir’e eli boş göndermek için sahaya çıkacak.Karafırtınalar yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan siyah-beyazlı ekipte tedavisi devam eden Hüseyin Tok ve sağ bacak arka üst adalesinde ödem tespit edilen Ümit Yasin Arslan takımdan ayrı olarak düz koşu yaparken; Nikola Mikic, Daniel Dimov ve Bakaki takımla birlikte yapılan çalışmada yer aldı.     KADRO DA OLMAYACAKLAR  Manisaspor’da sağ kasığında kısmi yırtık tespit edilen İsmail Şahmalı, kırmızı kart cezalıları İsmail Haktan Odabaşı, Billal Sebaihi ve sarı kart cezalısı Emre Öztürk Altınordu A.Ş. maçında forma giyemeyecek. Ümit Yasin Arslan’ın oynayıp oynayamayacağı ise maç günü netlik kazanacak.              
TFF 1.Ligin 31. Haftasında bugün Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda Manisaspor ve Altınordu A.Ş karşı karşıya geliyor. Manisaspor deplasmanda kaybettiği 3 puanın telafisini bugün kendi sahasında yapmaya kararlı.
TFF 1. Ligin geri de kalan 30. Haftasında rakibi Şanlıurfa’yı 2-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdıran Altınordu A.Ş ligde 43 puanla 8. Sırada yer alırken; Gaziantep’den 86. Dakika da yediği gol ile puan alamadan ayrılan Manisaspor ise 33 puanla 13. Sıradaki yerini koruyor.
 
TAKIM KAMPA GİRDİ
Bugün 18.30’da Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını dün kampa girerek tamamlayan Manisaspor rakibini İzmir’e eli boş göndermek için sahaya çıkacak.Karafırtınalar yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan siyah-beyazlı ekipte tedavisi devam eden Hüseyin Tok ve sağ bacak arka üst adalesinde ödem tespit edilen Ümit Yasin Arslan takımdan ayrı olarak düz koşu yaparken; Nikola Mikic, Daniel Dimov ve Bakaki takımla birlikte yapılan çalışmada yer aldı.
 
 
KADRO DA OLMAYACAKLAR
 Manisaspor’da sağ kasığında kısmi yırtık tespit edilen İsmail Şahmalı, kırmızı kart cezalıları İsmail Haktan Odabaşı, Billal Sebaihi ve sarı kart cezalısı Emre Öztürk Altınordu A.Ş. maçında forma giyemeyecek. Ümit Yasin Arslan’ın oynayıp oynayamayacağı ise maç günü netlik kazanacak.
 
 
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.