MANİSASPOR’DA TANER TAŞKIN ŞARTLI KALIYOR

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2015 - 10:50, Güncelleme: 30.06.2015 - 10:50
 

MANİSASPOR’DA TANER TAŞKIN ŞARTLI KALIYOR

Spor Toto 2. Lig’e düşen Manisaspor, maddi sıkıntı nedeniyle transferi ağırdan alırken istifa edeceği iddia edilen teknik direktör Taner Taşkın, “Görevimin başındayım ama istediğim takviyelerin yapılması şart” dedi.
 Küme düştükten sonra yaptığı açıklamaların arkasında olduğunu belirten Taner Taşkın, “İç transferde fazla fire vermedik. Dış transferde de imzalar atılmaya başlandı. Şu anda bir sıkıntı yok” diye konuştu. PTT 1’inci Lig’den düştükten sonra yönetimle yeniden anlaştığını hatırlatan Taner Taşkın, sözlerini şöyle sürdürdü: “Manisaspor’da her şeyin güllük gülistanlık olduğunu elbette söyleyemeyiz. Ancak yönetimimiz elinden gelen her şeyi yapıyor. Biraz da Manisa’nın önde gelenleri harekete geçsinler ve bu takıma sahip çıksınlar. Takımda kalmam için takıma yapılmasını istediğim takviyelerin mutlaka kazandırılması şart. Bunlar Betgram olmazsa önümüzdeki günlerde her şey olabilir.” HAKAN VE İSMAİL’E 1.6 MİLYON    Manisasspor’un transferdeki tek sıcak para umudu Hakan Barış ve İsmail Köse’nin bonservisleri için Osmanlıspor’un 1.6 milyon TL teklif ettiği öğrenildi. İki futbolcunun satışından 4 milyon TL gelir elde etmeyi planlayan Manisaspor’un teklifi geri çevirip Bursaspor’la görüştüğü belirtildi.  
Spor Toto 2. Lig’e düşen Manisaspor, maddi sıkıntı nedeniyle transferi ağırdan alırken istifa edeceği iddia edilen teknik direktör Taner Taşkın, “Görevimin başındayım ama istediğim takviyelerin yapılması şart” dedi.
 Küme düştükten sonra yaptığı açıklamaların arkasında olduğunu belirten Taner Taşkın, “İç transferde fazla fire vermedik. Dış transferde de imzalar atılmaya başlandı. Şu anda bir sıkıntı yok” diye konuştu. PTT 1’inci Lig’den düştükten sonra yönetimle yeniden anlaştığını hatırlatan Taner Taşkın, sözlerini şöyle sürdürdü: “Manisaspor’da her şeyin güllük gülistanlık olduğunu elbette söyleyemeyiz. Ancak yönetimimiz elinden gelen her şeyi yapıyor. Biraz da Manisa’nın önde gelenleri harekete geçsinler ve bu takıma sahip çıksınlar. Takımda kalmam için takıma yapılmasını istediğim takviyelerin mutlaka kazandırılması şart. Bunlar Betgram olmazsa önümüzdeki günlerde her şey olabilir.”

HAKAN VE İSMAİL’E 1.6 MİLYON

 

 Manisasspor’un transferdeki tek sıcak para umudu Hakan Barış ve İsmail Köse’nin bonservisleri için Osmanlıspor’un 1.6 milyon TL teklif ettiği öğrenildi. İki futbolcunun satışından 4 milyon TL gelir elde etmeyi planlayan Manisaspor’un teklifi geri çevirip Bursaspor’la görüştüğü belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.