MİNDERDE FURKAN RÜZGARI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2012 - 18:27, Güncelleme: 20.04.2012 - 18:27
 

MİNDERDE FURKAN RÜZGARI

Kayseri’de yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Manisalı güreşçisi Furkan Bayrak fırtınası esti
 63 kulübün yer aldığı Türkiye Şampiyonasına, grup müsabakalarında ikinci olarak katılmaya hak kazanan Furkan, Kayseri’de yaptığı 5 maçın, dördünü kazanarak 69 kg’da grekoromen stilde kulüpler arası Türkiye üçüncüsü olarak yıldızlar milli takım kampına davet edildi. Güreşçi Furkan Bayrak yaptığı açıklamada “öncelikle bronz madalya kazandığımdan dolayı çok üzgünüm, hedefim altın madalya kazanmaktı. Fakat bir haftadır çok ağır bir şekilde bronşit hastalığına yakalandım, maç yaparken çok zorlandım, çok şükür ki üçüncü olarak milli Betist takıma katılmaya hak kazandım. İnşallah bundan sonraki uluslar arası turnuvalarda ilk sırada yer alarak Manisa adına Avrupa ve dünya şampiyonasına gideceğim. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımıza, kulüp başkanımıza ve hocalarıma çok teşekkür ediyorum” dedi. “Hedefimiz şampiyonluktu” Akhisar Belediyespor Güreş Antrenörü İsmail Göze ve Yücel Ünsal yaptıkları ortak açıklamada “Furkan gerçekten çok değerli bir madalya kazandı. Sezona başlarken beklentimiz her zaman olduğu gibi kürsünün birinci basamağıydı. Fakat Furkan 10 gündür bronşit hastalığıyla o mücadele ediyordu, maç içerisinde nefes almakta bile zorlanırken o 4 maç kazanarak üçüncü oldu ve milli takıma çağrıldı. Kendisini kutluyoruz ve başarılar diliyoruz.
Kayseri’de yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Manisalı güreşçisi Furkan Bayrak fırtınası esti
 63 kulübün yer aldığı Türkiye Şampiyonasına, grup müsabakalarında ikinci olarak katılmaya hak kazanan Furkan, Kayseri’de yaptığı 5 maçın, dördünü kazanarak 69 kg’da grekoromen stilde kulüpler arası Türkiye üçüncüsü olarak yıldızlar milli takım kampına davet edildi. Güreşçi Furkan Bayrak yaptığı açıklamada “öncelikle bronz madalya kazandığımdan dolayı çok üzgünüm, hedefim altın madalya kazanmaktı. Fakat bir haftadır çok ağır bir şekilde bronşit hastalığına yakalandım, maç yaparken çok zorlandım, çok şükür ki üçüncü olarak milli Betist takıma katılmaya hak kazandım. İnşallah bundan sonraki uluslar arası turnuvalarda ilk sırada yer alarak Manisa adına Avrupa ve dünya şampiyonasına gideceğim. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımıza, kulüp başkanımıza ve hocalarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Hedefimiz şampiyonluktu”

Akhisar Belediyespor Güreş Antrenörü İsmail Göze ve Yücel Ünsal yaptıkları ortak açıklamada “Furkan gerçekten çok değerli bir madalya kazandı. Sezona başlarken beklentimiz her zaman olduğu gibi kürsünün birinci basamağıydı. Fakat Furkan 10 gündür bronşit hastalığıyla o mücadele ediyordu, maç içerisinde nefes almakta bile zorlanırken o 4 maç kazanarak üçüncü oldu ve milli takıma çağrıldı. Kendisini kutluyoruz ve başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.