MUHTEŞEM BİR TÖREN

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2012 - 23:24, Güncelleme: 18.05.2012 - 23:24
 

MUHTEŞEM BİR TÖREN

Şampiyonluk kupasını görkemli bir törenle müzesine götüren Akhisar Belediyespor’a yaygın basından övgü dolu sözler geldi. Kupa töreni organizasyonu hakkında ortak kanı ise “destansı bir tören” oldu
 Şampiyon Akhisar unutulmaz bir gece ile kupasına kavuştu. Ünlü komedyen Yavuz Seçkin’in sunuculuğunu yaptığı törende güzel popçu Ziynet Sali Şampiyon Akigo’yu coşturdu. Kupa töreninin ardından yaygın basında çıkan haberlerde Akhisar Belediyespor’un gerçekleştirdiği kupa organizasyonuna övgüler yağdı. Yaygın basında törenle ilgili ortak kanı ise “Muhteşem bir organizasyon” oldu. Yaygın basında yer alan başlıklar: Hürriyet: “Akhisar’ın muhteşem şampiyonluk kutlaması” Görkemli bir törenle kupasına kavuştuğu kaydedilen Akhisar Belediyespor’u 15 bin taraftarın Betebet stadyumda destansı bir şekilde karşılandığı Hürriyet Spor’da yer aldı. Milliyet: “Akhisar destanı” Akhisar’da şampiyonluk bayramı yaşanıyor. Şampiyon Akhisar kupasını alarak unutulmaz bir gece yaşadı. Sabah: “Akhisar kupa sarhoşu” Bank Asya'yı şampiyon bitirip Süper Lig'e yükselen Akhisar Belediyespor, düzenlenen törenle kupasına kavuştu. Yönetim Kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular, şampiyonluk coşkusunu doyasıya kutladı. Yeni Asır: “Ziynet Sali ile tribünler coştu” Akhisar Belediyespor, Bank Asya 1. Lig şampiyonluğunu muhteşem bir törenle kutladı. Gece Ziynet Sali'nin şarkıları ile şölene döndü. Fotomaç: “Akhisar’dan müthiş şölen” Bank Asya Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Ege ekibi, şampiyonluk kupasına ulaşırken büyük bir coşku yaşadı. Ziynet Sali binlerce taraftarı coşturdu.
Şampiyonluk kupasını görkemli bir törenle müzesine götüren Akhisar Belediyespor’a yaygın basından övgü dolu sözler geldi. Kupa töreni organizasyonu hakkında ortak kanı ise “destansı bir tören” oldu
 Şampiyon Akhisar unutulmaz bir gece ile kupasına kavuştu. Ünlü komedyen Yavuz Seçkin’in sunuculuğunu yaptığı törende güzel popçu Ziynet Sali Şampiyon Akigo’yu coşturdu. Kupa töreninin ardından yaygın basında çıkan haberlerde Akhisar Belediyespor’un gerçekleştirdiği kupa organizasyonuna övgüler yağdı. Yaygın basında törenle ilgili ortak kanı ise “Muhteşem bir organizasyon” oldu.

Yaygın basında yer alan başlıklar:

Hürriyet:

“Akhisar’ın muhteşem şampiyonluk kutlaması”

Görkemli bir törenle kupasına kavuştuğu kaydedilen Akhisar Belediyespor’u 15 bin taraftarın Betebet stadyumda destansı bir şekilde karşılandığı Hürriyet Spor’da yer aldı.

Milliyet:

“Akhisar destanı”

Akhisar’da şampiyonluk bayramı yaşanıyor. Şampiyon Akhisar kupasını alarak unutulmaz bir gece yaşadı.

Sabah:

“Akhisar kupa sarhoşu”

Bank Asya'yı şampiyon bitirip Süper Lig'e yükselen Akhisar Belediyespor, düzenlenen törenle kupasına kavuştu. Yönetim Kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular, şampiyonluk coşkusunu doyasıya kutladı.

Yeni Asır:

“Ziynet Sali ile tribünler coştu”

Akhisar Belediyespor, Bank Asya 1. Lig şampiyonluğunu muhteşem bir törenle kutladı. Gece Ziynet Sali'nin şarkıları ile şölene döndü.

Fotomaç:

“Akhisar’dan müthiş şölen”

Bank Asya Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Ege ekibi, şampiyonluk kupasına ulaşırken büyük bir coşku yaşadı. Ziynet Sali binlerce taraftarı coşturdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.