NESİLDEN NESİLE BİLARDO TURNUVASI GELİYOR

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2016 - 09:41, Güncelleme: 30.08.2016 - 09:41
 

NESİLDEN NESİLE BİLARDO TURNUVASI GELİYOR

Manisa Bilardo İl Temsilcisi Ali Rıza Talan genç kızların ve çocukların Bilardoya olan ilgilerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
Hüseyin Akkılıç: Manisa Bilardo İl Temsilcisi Ali Rıza Talan yeni bir turnuva ile tüm Türkiye’ye örnek olmak istediklerini ve Nesilden Nesile sloganı ile yolda çıktıkları bu yolda çalışmaları başlattıklarını ve 15-16 Eylül tarihlerinde turnuvanın start vereceğini söyledi. Bilardo sporunda uzun yıllardır  belki hiç denenmemiş bir ilki deneme konusunda karar verdik nesillerden nesile sloganıyla yola çıkarak, babalar oğullar ve babalar kızlar konsepti altında bir turnuva düzenlemeyi düşündük.  Burada ailelerin oyun seviyeleri önemli değil o ailelerin Baba- Oğul ve Baba -Kız şeklinde bu kaliteli spor içinde yer almaları ve birlikteliği sağlamaktır. Bu turnuvamız ile ilgili son çalışmalarımızı yapıyoruz. Bir aksilik olmazsa Eylül ayının 15 ve 16 gibi bu turnuvaya start vereceğiz. Turnuva sonrası ailelerimiz ile beraber bir gece düzenleyip birlik ve beraberliğimizi sağlayacağız. Bu ailelerin çocukları ile beraber kaynaşmalarını ve tanımalarını ve bu sporun aileler ve çocuklarının gelişiminin görmelerini benim bildiğimi aileler içerisinde paylaşmalarını istiyoruz. Bu turnuvanın örnek olmasını istiyoruz, şu an bu turnuva federasyon tarafından da gözlem altında ve güzel bir organizasyon olmasını umuyoruz. Katılım için her hangi bir sınır koymadık, sınır koymamamızın nedeni sonradan katılmak isteyen aileleri gördüğümüz için sınır koymadan Baba - Ogul ve Baba- Kız olarak herkesi bekliyoruz. 
Manisa Bilardo İl Temsilcisi Ali Rıza Talan genç kızların ve çocukların Bilardoya olan ilgilerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
Hüseyin Akkılıç: Manisa Bilardo İl Temsilcisi Ali Rıza Talan yeni bir turnuva ile tüm Türkiye’ye örnek olmak istediklerini ve Nesilden Nesile sloganı ile yolda çıktıkları bu yolda çalışmaları başlattıklarını ve 15-16 Eylül tarihlerinde turnuvanın start vereceğini söyledi.
Bilardo sporunda uzun yıllardır  belki hiç denenmemiş bir ilki deneme konusunda karar verdik nesillerden nesile sloganıyla yola çıkarak, babalar oğullar ve babalar kızlar konsepti altında bir turnuva düzenlemeyi düşündük.  Burada ailelerin oyun seviyeleri önemli değil o ailelerin Baba- Oğul ve Baba -Kız şeklinde bu kaliteli spor içinde yer almaları ve birlikteliği sağlamaktır. Bu turnuvamız ile ilgili son çalışmalarımızı yapıyoruz. Bir aksilik olmazsa Eylül ayının 15 ve 16 gibi bu turnuvaya start vereceğiz. Turnuva sonrası ailelerimiz ile beraber bir gece düzenleyip birlik ve beraberliğimizi sağlayacağız. Bu ailelerin çocukları ile beraber kaynaşmalarını ve tanımalarını ve bu sporun aileler ve çocuklarının gelişiminin görmelerini benim bildiğimi aileler içerisinde paylaşmalarını istiyoruz. Bu turnuvanın örnek olmasını istiyoruz, şu an bu turnuva federasyon tarafından da gözlem altında ve güzel bir organizasyon olmasını umuyoruz. Katılım için her hangi bir sınır koymadık, sınır koymamamızın nedeni sonradan katılmak isteyen aileleri gördüğümüz için sınır koymadan Baba - Ogul ve Baba- Kız olarak herkesi bekliyoruz. 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.