'PARA KAZANDIRMADAN GİTMEYECEĞİM'

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2012 - 19:14, Güncelleme: 25.05.2012 - 19:14
 

'PARA KAZANDIRMADAN GİTMEYECEĞİM'

Mücadele hırsı ve yeteneği ile bir çok kulübün gözdesi haline gelen ve transfer sezonunun en çok konuşulan isimlerinden olan Manisaspor’un orta saha oyuncusu Ahmet İlhan Özek, Fenerbahçe ve Akhisar’ın transfer girişimlerini doğrulayarak DENGE’ye açıkladı
 Manisaspor’un yıldız oyuncusu Ahmet İlhan Özek, son zamanlarda medyada yer alan transfer söylentilerini doğruladı. Başarılı ve genç oyuncu Özek, kendisinin Manisaspor’a vefa borcu olduğunu ve kulübün para kazandığı sürece transfer olmayı tercih edeceğini sözlerine ekledi. Genç oyuncu Ahmet ilhan transfer konusunda tek yetkilinin menajeri olduğunu hatırlatarak açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Manisaspor ile hala 2 yıllık sözleşmem var ve bu sözleşme devam ediyor. Yaklaştığımız transfer sezonunda beni kadrosuna dahil etmek isteyen kulüplerin olduğunu ben de biliyor ve duyuyorum. Bu doğrultuda beni transfer etmek isteyen kulüplerle menajerim görüşmeleri sürdürüyor. Manisaspor’un menfaatleri doğrultusunda ben de transfer olmak isterim tabi ki. Benim transferim Manisaspor’a para kazandıracaksa, faydalı olup yarar sağlayacaksa transfer olmak en doğrusu olacaktır. Ahmet İlhan Özek’i Manisaspor yoktan var etmiştir. Trendbet Manisa’ya bir vefa borcum var ve bu kulübe para kazandırmadan gitmeyi düşünmüyorum.” “Görüşmeler sürüyor” Medyada da yer alan Fenerbahçe ve Akhisar Belediyespor’un transfer girişimlerini doğrulayan yıldız oyuncu görüşmelerin devam ettiğini ve her hangi bir gelişme olduğu takdirde bunu paylaşacağını ifade ederek şöyle konuştu, “Fenerbahçe ve Akhisar Belediyespor’un benimle ilgili transfer girişimlerini menajerim vasıtası ile duydum ve öğrendim. Böyle transfer görüşmelerinin olduğunu biliyorum.  Fakat Ahmet İlhan Özek hangi takıma gider onu bilemiyorum ve şu an için net bir şey diyemiyorum. Çünkü görüşmeler devam ediyor ve transferle ilgili bütün yetkiler menajerimdedir. Transferle ilgili her hangi bir gelişme yaşandığında, bu gelişme ile ilgili bilgi verip paylaşacağım.”  
Mücadele hırsı ve yeteneği ile bir çok kulübün gözdesi haline gelen ve transfer sezonunun en çok konuşulan isimlerinden olan Manisaspor’un orta saha oyuncusu Ahmet İlhan Özek, Fenerbahçe ve Akhisar’ın transfer girişimlerini doğrulayarak DENGE’ye açıkladı
 Manisaspor’un yıldız oyuncusu Ahmet İlhan Özek, son zamanlarda medyada yer alan transfer söylentilerini doğruladı. Başarılı ve genç oyuncu Özek, kendisinin Manisaspor’a vefa borcu olduğunu ve kulübün para kazandığı sürece transfer olmayı tercih edeceğini sözlerine ekledi. Genç oyuncu Ahmet ilhan transfer konusunda tek yetkilinin menajeri olduğunu hatırlatarak açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Manisaspor ile hala 2 yıllık sözleşmem var ve bu sözleşme devam ediyor. Yaklaştığımız transfer sezonunda beni kadrosuna dahil etmek isteyen kulüplerin olduğunu ben de biliyor ve duyuyorum. Bu doğrultuda beni transfer etmek isteyen kulüplerle menajerim görüşmeleri sürdürüyor. Manisaspor’un menfaatleri doğrultusunda ben de transfer olmak isterim tabi ki. Benim transferim Manisaspor’a para kazandıracaksa, faydalı olup yarar sağlayacaksa transfer olmak en doğrusu olacaktır. Ahmet İlhan Özek’i Manisaspor yoktan var etmiştir. Trendbet Manisa’ya bir vefa borcum var ve bu kulübe para kazandırmadan gitmeyi düşünmüyorum.”

“Görüşmeler sürüyor”

Medyada da yer alan Fenerbahçe ve Akhisar Belediyespor’un transfer girişimlerini doğrulayan yıldız oyuncu görüşmelerin devam ettiğini ve her hangi bir gelişme olduğu takdirde bunu paylaşacağını ifade ederek şöyle konuştu, “Fenerbahçe ve Akhisar Belediyespor’un benimle ilgili transfer girişimlerini menajerim vasıtası ile duydum ve öğrendim. Böyle transfer görüşmelerinin olduğunu biliyorum.  Fakat Ahmet İlhan Özek hangi takıma gider onu bilemiyorum ve şu an için net bir şey diyemiyorum. Çünkü görüşmeler devam ediyor ve transferle ilgili bütün yetkiler menajerimdedir. Transferle ilgili her hangi bir gelişme yaşandığında, bu gelişme ile ilgili bilgi verip paylaşacağım.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.