PUANLARI PAYLAŞTILAR

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.01.2019 - 16:32, Güncelleme: 27.01.2019 - 16:32
 

PUANLARI PAYLAŞTILAR

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Mümin Özkasap Stadı’nda karşılaştığı Kırklarelispor maçında hakem Tolga Sancak’ı geçemedi. Erman Bulucu’yu ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan atan, karşılaşmanın son dakikasında Mehmet Yılmaz’ın topu çizgi üzerinden çıkartmasına rağmen golü veren karşılaşmanın hakemi Tolga Sancak maça damga vuran isim oldu.
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 19. hafta mücadelesinde Manisa Büyükşehir Belediyespor, Mümin Özkasap Stadı’nda Kırklarelispor’u konuk etti. Karşılaşmanın 26. dakikasında kalesinde gördüğü golle yenik duruma düşen Manisa Büyükşehir Belediyespor, 28. dakikada Erman Bulucu ve 30. dakikada Sami Can’ın golleriyle üstünlüğü sağladı. Karşılaşmanın 90+3. dakikasında Kırklarelispor’lu Nuh Aşkın oldukça tartışmalı bir golle maçın skorunu belirledi. ERMAN BULUCU OYUNDAN ATILDI Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Erman Bulucu 90.dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı.  Manisa Büyükşehir Belediyespor bu beraberlik ile puanını 34'e çıkartırken konuk Kırklarelispor'da puanını 23'e çıkarttı. Karşılaşmanın son dakikasında Nuh'un vuruşunda Mehmet Yılmaz topu çizgi üstünden çıkartmasına rağmen hakem Tolga Sancak orta noktayı gösterdi ve kritik bir hataya imza attı. Tartışmalı bir gol ile çok değerli 2 puan kaybeden Manisa Büyükşehir Belediyespor’da maçın ardından büyük bir üzüntü vardı. MAÇTAN DAKİKALAR 12. dakikada Sami Can Keskin’in kullandığı serbest vuruşta Oğuzhan’ın kafa vuruşunda kaleci İbrahim topu kontrol etti. 14. dakikada gelişen Manisa Büyükşehir Belediyespor atağında Yaser’in ara pasına Musa Sinan hareketlendi. Kırklarelispor kalecisi İbrahim bu pozisyonda Musa Sinan’dan önce davrandı ve tehlikeyi önledi. 25. dakikada konuk takım Kırklarelispor öne geçti. Manisa Büyükşehir Belediyespor kalecisi Yusuf’tan dönen topu önünde bulan Caner Koca, düzgün bir vuruşla Manisa’da takımını öne geçirdi. (0-1) 28. dakikada Manisa Büyükşehir Belediyespor beraberlik golünü buldu. Mehmet Yılmaz’ın ortasında arka direkte bekleyen Erman Bulucu düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. (1-1) 30. dakikada Manisa Büyükşehir Belediyespor’un ikinci golü geldi. Bu dakikada Yaser’in indirdiği kafa topunda topla buluşan Sami Can Keskin kaleciyle karşı karşıya kaldı. Sol köşeden topu ağlara bıraktı. (2-1) 57. dakikada Kırklarelispor defansından seken topta ceza sahası dışında topla buluşan Musa Sinan'ın sert şutunu kaleci İbrahim iki hamlede kontrol etti. 65. dakikada Ceza sahasında içinde topla buluşan İlter'in sert şutu üstten auta çıktı. 67. dakikada Emir'in pası ile ceza sahasında topla buluşan Onur kolay sert şutunu kaleci İbrahim kurtardı seken topu Kırklarelispor defansı uzaklaştırdı. 70.dakikada Caner Koca'nın ara pası ile ceza sahası içinde topla buluşan İlter'in şutu üstten auta çıktı. 90 .dakikada Artun'un sağ kanattan getirdiği topta Alper ceza sahası içinde topa istediği gibi dokunamadı ve top auta çıktı. 90+3. dakikada kornerden gelen topta Nuh Aşkın'ın ceza sahsında içinde vuruşunda Mehmet Yılmaz topu çizgiden çıkarmasına rağmen hakem Tolga Sancak orta noktayı gösterdi ve karşılaşma 2-2 sona erdi.  
Manisa Büyükşehir Belediyespor, Mümin Özkasap Stadı’nda karşılaştığı Kırklarelispor maçında hakem Tolga Sancak’ı geçemedi. Erman Bulucu’yu ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan atan, karşılaşmanın son dakikasında Mehmet Yılmaz’ın topu çizgi üzerinden çıkartmasına rağmen golü veren karşılaşmanın hakemi Tolga Sancak maça damga vuran isim oldu.
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 19. hafta mücadelesinde Manisa Büyükşehir Belediyespor, Mümin Özkasap Stadı’nda Kırklarelispor’u konuk etti. Karşılaşmanın 26. dakikasında kalesinde gördüğü golle yenik duruma düşen Manisa Büyükşehir Belediyespor, 28. dakikada Erman Bulucu ve 30. dakikada Sami Can’ın golleriyle üstünlüğü sağladı. Karşılaşmanın 90+3. dakikasında Kırklarelispor’lu Nuh Aşkın oldukça tartışmalı bir golle maçın skorunu belirledi.

ERMAN BULUCU OYUNDAN ATILDI
Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Erman Bulucu 90.dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı.  Manisa Büyükşehir Belediyespor bu beraberlik ile puanını 34'e çıkartırken konuk Kırklarelispor'da puanını 23'e çıkarttı. Karşılaşmanın son dakikasında Nuh'un vuruşunda Mehmet Yılmaz topu çizgi üstünden çıkartmasına rağmen hakem Tolga Sancak orta noktayı gösterdi ve kritik bir hataya imza attı. Tartışmalı bir gol ile çok değerli 2 puan kaybeden Manisa Büyükşehir Belediyespor’da maçın ardından büyük bir üzüntü vardı.



MAÇTAN DAKİKALAR

12. dakikada Sami Can Keskin’in kullandığı serbest vuruşta Oğuzhan’ın kafa vuruşunda kaleci İbrahim topu kontrol etti.
14. dakikada gelişen Manisa Büyükşehir Belediyespor atağında Yaser’in ara pasına Musa Sinan hareketlendi. Kırklarelispor kalecisi İbrahim bu pozisyonda Musa Sinan’dan önce davrandı ve tehlikeyi önledi.
25. dakikada konuk takım Kırklarelispor öne geçti. Manisa Büyükşehir Belediyespor kalecisi Yusuf’tan dönen topu önünde bulan Caner Koca, düzgün bir vuruşla Manisa’da takımını öne geçirdi. (0-1)
28. dakikada Manisa Büyükşehir Belediyespor beraberlik golünü buldu. Mehmet Yılmaz’ın ortasında arka direkte bekleyen Erman Bulucu düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. (1-1)
30. dakikada Manisa Büyükşehir Belediyespor’un ikinci golü geldi. Bu dakikada Yaser’in indirdiği kafa topunda topla buluşan Sami Can Keskin kaleciyle karşı karşıya kaldı. Sol köşeden topu ağlara bıraktı. (2-1)
57. dakikada Kırklarelispor defansından seken topta ceza sahası dışında topla buluşan Musa Sinan'ın sert şutunu kaleci İbrahim iki hamlede kontrol etti.
65. dakikada Ceza sahasında içinde topla buluşan İlter'in sert şutu üstten auta çıktı.
67. dakikada Emir'in pası ile ceza sahasında topla buluşan Onur kolay sert şutunu kaleci İbrahim kurtardı seken topu Kırklarelispor defansı uzaklaştırdı.
70.dakikada Caner Koca'nın ara pası ile ceza sahası içinde topla buluşan İlter'in şutu üstten auta çıktı.
90 .dakikada Artun'un sağ kanattan getirdiği topta Alper ceza sahası içinde topa istediği gibi dokunamadı ve top auta çıktı.
90+3. dakikada kornerden gelen topta Nuh Aşkın'ın ceza sahsında içinde vuruşunda Mehmet Yılmaz topu çizgiden çıkarmasına rağmen hakem Tolga Sancak orta noktayı gösterdi ve karşılaşma 2-2 sona erdi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Nihat
(29.01.2019 07:18 - #1542)
Ulan benli aysel ve yanaşmaları,cengoya yalamalık olsun diye yapmayacaginiz yok sizi gidi 40 haramiler,bu habere karsilik belediyeden iyi bi avanta gelir artık
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.