ŞAMPİYONLUĞA ARSLAN LİDERLİK EDECEK

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2020 - 16:22, Güncelleme: 03.02.2020 - 16:22
 

ŞAMPİYONLUĞA ARSLAN LİDERLİK EDECEK

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Manisa Futbol Kulübü, son olarak Bosna Hersek Premijer Liga 1. Lig ekiplerinden NK Celik Zenica’yı çalıştıran, Türk futbolunun önemli teknik adamlarından Cihat Arslan’la 1, 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Manisa Futbol Kulübü, Türk futbolunun önemli teknik adamlarından biri olan ve son olarak Bosna Hersek Premijer Liga 1. Lig ekiplerinden NK Celik Zenica’yı çalıştıran Cihat Arslan’la 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan da hazır bulundu. Aktan, imza töreninden sonra yaptığı açıklamada yeni bir sayfa açtıklarını ve yeni bir heyecan yaşadıklarını söyleyerek, “Gerçekten vizyonumuza, hedeflediğimiz yere gelmek için bütün bu yapılan organizasyonlar için, geçmiş kariyeri belli olan, hem futbolculuk kariyeri, hem de teknik direktörlük kariyeri hem de kişiliğini gayet iyi bildiğimiz Cihat Arslan hocamızla sözleşme imzaladık. Gerçekten biz heyecanlıyız. Umarım her iki taraf için de hayırlı olur. Biz hocamızın başarılı olacağına inanıyoruz. Bunu elbette hep birlikte başaracağız. Bizim hedefimiz şampiyonluk. Bu hedefe ulaşacağımızı gayet iyi biliyoruz” ifadelerini kullandı. ARSLAN, “ MANİSA FK TEMELLERİ ÇOK SAĞLAM BİR KULÜP” Manisa Futbol Kulübü ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Cihat Arslan ise imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, “Buraya büyümeyi beraberce başarabileceğimizi inandığım için geldim. Bizim de katkımız olacak ama kulübün de bize çok önemli katkıları olacak. Çünkü kulübün kuruluş felsefesinde gelişmek olan bir misyonu var. Bu benim adıma çok önemliydi. Önemli olan önce başarı. Bulunduğumuz ligin gerçekleri var. Hedeflerimiz var, ulaşmak istediğimiz hayallerimiz var. En üst noktalara kadar hayallerimiz var. Bu aileye katıldığım için ben ve ekibim çok mutluyuz. İnşallah iyi çalışmalar neticesinde arzuladığımız o başarıları yakalarız. Sezon sonunda inşallah hak ettiğimiz şampiyonluğa ulaşacağımızı düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.    
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Manisa Futbol Kulübü, son olarak Bosna Hersek Premijer Liga 1. Lig ekiplerinden NK Celik Zenica’yı çalıştıran, Türk futbolunun önemli teknik adamlarından Cihat Arslan’la 1, 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Manisa Futbol Kulübü, Türk futbolunun önemli teknik adamlarından biri olan ve son olarak Bosna Hersek Premijer Liga 1. Lig ekiplerinden NK Celik Zenica’yı çalıştıran Cihat Arslan’la 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan da hazır bulundu. Aktan, imza töreninden sonra yaptığı açıklamada yeni bir sayfa açtıklarını ve yeni bir heyecan yaşadıklarını söyleyerek, “Gerçekten vizyonumuza, hedeflediğimiz yere gelmek için bütün bu yapılan organizasyonlar için, geçmiş kariyeri belli olan, hem futbolculuk kariyeri, hem de teknik direktörlük kariyeri hem de kişiliğini gayet iyi bildiğimiz Cihat Arslan hocamızla sözleşme imzaladık. Gerçekten biz heyecanlıyız. Umarım her iki taraf için de hayırlı olur. Biz hocamızın başarılı olacağına inanıyoruz. Bunu elbette hep birlikte başaracağız. Bizim hedefimiz şampiyonluk. Bu hedefe ulaşacağımızı gayet iyi biliyoruz” ifadelerini kullandı.

ARSLAN, “ MANİSA FK TEMELLERİ ÇOK SAĞLAM BİR KULÜP”

Manisa Futbol Kulübü ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Cihat Arslan ise imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, “Buraya büyümeyi beraberce başarabileceğimizi inandığım için geldim. Bizim de katkımız olacak ama kulübün de bize çok önemli katkıları olacak. Çünkü kulübün kuruluş felsefesinde gelişmek olan bir misyonu var. Bu benim adıma çok önemliydi. Önemli olan önce başarı. Bulunduğumuz ligin gerçekleri var. Hedeflerimiz var, ulaşmak istediğimiz hayallerimiz var. En üst noktalara kadar hayallerimiz var. Bu aileye katıldığım için ben ve ekibim çok mutluyuz. İnşallah iyi çalışmalar neticesinde arzuladığımız o başarıları yakalarız. Sezon sonunda inşallah hak ettiğimiz şampiyonluğa ulaşacağımızı düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.