ŞEVKET YUVAYA DÖNDÜ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.07.2012 - 11:55, Güncelleme: 01.07.2012 - 11:55
 

ŞEVKET YUVAYA DÖNDÜ

Spor Toto 2. Lig takımlarından Turgutluspor, dış transferde alt yapısından yetişen daha sonra Sarıyer ve Denizli Belediyespor'da forma giyen Şevket Güngör ile bir yıllık sözleşme imzaladı.
 Turgutluspor Irlamaz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde yönetim kurulu üyeleri Salih Özakman, Yıldıray Açıkgöz ve Kadir Şakar hazır bulundu. Yuvaya dönmekten son derece mutlu olduğunu ifade eden 24 yaşındaki stoper Şevket Güngör, “Turgutluspor benim yuvam burada futbola başladım. İlk burada profesyonel oldum. Benim hedeflerim var. Takım arkadaşlarımla birlikte el birliğiyle takımımızın başarısı için terimizi son damlasına kadar akıtacağız. Benim memleketime gelmemi sağlayan tüm yöneticilerime ve hocamıza teşekkür Ensobet ederim” dedi. Yönetim Kurulu Üyesi Salih Özakman ise “Teknik direktörümüzün bize verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarımız sürüyor. Şevket bizim öz evladımız. Kendisi ile ilgili çok şey anlatmaya gerek yok. Futbolculuğunu, karakterini herkes iyi biliyor. Şevket alt yapımızdan yetişen kaliteli bir oyuncumuz. Bu transferin bizim açımızdan isabetli olduğunu söyleyebiliriz. İç ve dış transfer çalışmalarımız aralıksız olarak sürüyor. Bizi hedeflerimize götürecek bir takım kuracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi. Öte yandan kırmızı siyahlı yönetim alt yapıdan Mustafa Akcan, İsa Öz ve Mert Narin ile anlaşma imzalayacağı bildirilirken dış transferde ise Raşit Sevindir ve Mehmet Balban ile temasların sürdüğü açıklandı.
Spor Toto 2. Lig takımlarından Turgutluspor, dış transferde alt yapısından yetişen daha sonra Sarıyer ve Denizli Belediyespor'da forma giyen Şevket Güngör ile bir yıllık sözleşme imzaladı.
 Turgutluspor Irlamaz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde yönetim kurulu üyeleri Salih Özakman, Yıldıray Açıkgöz ve Kadir Şakar hazır bulundu. Yuvaya dönmekten son derece mutlu olduğunu ifade eden 24 yaşındaki stoper Şevket Güngör, “Turgutluspor benim yuvam burada futbola başladım. İlk burada profesyonel oldum. Benim hedeflerim var. Takım arkadaşlarımla birlikte el birliğiyle takımımızın başarısı için terimizi son damlasına kadar akıtacağız. Benim memleketime gelmemi sağlayan tüm yöneticilerime ve hocamıza teşekkür Ensobet ederim” dedi. Yönetim Kurulu Üyesi Salih Özakman ise “Teknik direktörümüzün bize verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarımız sürüyor. Şevket bizim öz evladımız. Kendisi ile ilgili çok şey anlatmaya gerek yok. Futbolculuğunu, karakterini herkes iyi biliyor. Şevket alt yapımızdan yetişen kaliteli bir oyuncumuz. Bu transferin bizim açımızdan isabetli olduğunu söyleyebiliriz. İç ve dış transfer çalışmalarımız aralıksız olarak sürüyor. Bizi hedeflerimize götürecek bir takım kuracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Öte yandan kırmızı siyahlı yönetim alt yapıdan Mustafa Akcan, İsa Öz ve Mert Narin ile anlaşma imzalayacağı bildirilirken dış transferde ise Raşit Sevindir ve Mehmet Balban ile temasların sürdüğü açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.