TARZAN 53 YAŞINDA

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2018 - 10:14, Güncelleme: 29.06.2018 - 10:14
 

TARZAN 53 YAŞINDA

Kuruluş tarihinin Ramazan Bayramı’na denk gelmesi sebebiyle 53. yaş gününü önceki gün 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kutlayan Manisaspor’da büyük coşku yaşandı. Meşalesini alıp meydana gelen Tarzanlar,Siyah beyazlı takımın 53. kuruluş yıl dönümünü doyasıya yaşadı.
Grandmedical Manisaspor’a gönül veren taraflarlar siyah-beyazlı kulübün 53. kuruluş yıldönümünü coşkuyla kutladı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda (8 Havuzu) gerçekleştirilen kutlama programına Kulüp Başkanı Bülent Baygeldi, yönetim kurulunun tamamı ile birlikte Teknik Direktör Erkan Aslan ve taraftarlar katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından meydanda bulunan havuzun etrafında toplanan taraftarlar meşaleler yakarak siyah-beyazlı takımın 53. yılını kutladı. Manisaspor’un 53. yılı nedeniyle açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Bülent Baygeldi, Manisaspor’un köklü bir geçmişi olduğuna vurgu yaparak: “Bu köklü camianın yaşatılması ve daha iyi yerlere gelebilmesi için mücadele veriyoruz. Bizi bu gururlu günümüzde yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bugün yaşadığımız bu gururu önümüzdeki yıllarda yaşayacağımız şampiyonluklarla taçlandırırız” ifadelerini kullandı. TARZANLARDAN COŞKULU KUTLAMA Yaşadığı maddi kriz nedeniyle kadrosu dağılan ve TFF 2. Lig’e düşen, hem eski futbolcusu Makukula’nın alacağı yüzünden 3. Lig’e düşürülme hem de Simpson’a olan borç nedeniyle 6 puanının sezon başlamadan silinmesi tehlikesini yaşayan Manisaspor, 53. kuruluş yıl dönümünü taraftarıyla birlikte kutladı. Grandmedical Manisaspor Kulübü ile 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen kutlamaya Grandmedical Manisaspor Başkanı Bülent Baygeldi, yöneticiler ve teknik heyet katıldı. Tarzanlar, organizasyonda yaktıkları meşalelerle “Manisaspor sen çok yaşa!” diye slogan attılar. Başkan Baygeldi,  Grandmedical Manisaspor’u eski günlerine döndüreceklerinin sözünü verdi.Kulüpten 1.9 milyon Euro alacaklı Makukula ve 750 bin Euro ödenmesi gereken Simpson konusunda henüz oyuncularla anlaşmaya varamayan Manisaspor’un taraftar grubu Tarzanlar, kutlamalarda birlik ve beraberlik mesajı verirken diğer yandan gövde gösterisi yaptı.  
Kuruluş tarihinin Ramazan Bayramı’na denk gelmesi sebebiyle 53. yaş gününü önceki gün 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kutlayan Manisaspor’da büyük coşku yaşandı. Meşalesini alıp meydana gelen Tarzanlar,Siyah beyazlı takımın 53. kuruluş yıl dönümünü doyasıya yaşadı.

Grandmedical Manisaspor’a gönül veren taraflarlar siyah-beyazlı kulübün 53. kuruluş yıldönümünü coşkuyla kutladı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda (8 Havuzu) gerçekleştirilen kutlama programına Kulüp Başkanı Bülent Baygeldi, yönetim kurulunun tamamı ile birlikte Teknik Direktör Erkan Aslan ve taraftarlar katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından meydanda bulunan havuzun etrafında toplanan taraftarlar meşaleler yakarak siyah-beyazlı takımın 53. yılını kutladı. Manisaspor’un 53. yılı nedeniyle açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Bülent Baygeldi, Manisaspor’un köklü bir geçmişi olduğuna vurgu yaparak: “Bu köklü camianın yaşatılması ve daha iyi yerlere gelebilmesi için mücadele veriyoruz. Bizi bu gururlu günümüzde yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bugün yaşadığımız bu gururu önümüzdeki yıllarda yaşayacağımız şampiyonluklarla taçlandırırız” ifadelerini kullandı.



TARZANLARDAN COŞKULU KUTLAMA
Yaşadığı maddi kriz nedeniyle kadrosu dağılan ve TFF 2. Lig’e düşen, hem eski futbolcusu Makukula’nın alacağı yüzünden 3. Lig’e düşürülme hem de Simpson’a olan borç nedeniyle 6 puanının sezon başlamadan silinmesi tehlikesini yaşayan Manisaspor, 53. kuruluş yıl dönümünü taraftarıyla birlikte kutladı. Grandmedical Manisaspor Kulübü ile 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen kutlamaya Grandmedical Manisaspor Başkanı Bülent Baygeldi, yöneticiler ve teknik heyet katıldı. Tarzanlar, organizasyonda yaktıkları meşalelerle “Manisaspor sen çok yaşa!” diye slogan attılar. Başkan Baygeldi,  Grandmedical Manisaspor’u eski günlerine döndüreceklerinin sözünü verdi.Kulüpten 1.9 milyon Euro alacaklı Makukula ve 750 bin Euro ödenmesi gereken Simpson konusunda henüz oyuncularla anlaşmaya varamayan Manisaspor’un taraftar grubu Tarzanlar, kutlamalarda birlik ve beraberlik mesajı verirken diğer yandan gövde gösterisi yaptı.




 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.