TARZAN İSAAC'LA GÜLDÜ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2012 - 17:22, Güncelleme: 11.03.2012 - 17:22
 

TARZAN İSAAC'LA GÜLDÜ

Süper Lig’de dört haftalık mağlubiyet serisini Mersin karşısında sonlandıran Tarzan, rakibini Isaac’in golleriyle 2-0 yenmeyi başardı
 Ligde 29 puanla 17. sırada girdiği 30. haftada Mersin İdmanyurdu'nu İsaac'in 2 golüyle 2-0 yenmeyi başaran Manisaspor, 32 puanla 16. sıraya yükseldi. Düşme hattındaki rakibi Samsunspor'un da puan kaybettiği haftada düşme hattının hemen üzerindeki Medical Park Antalyaspor'la puan farkını 3'e indiren Ege temsilcisi, ligde son 4 haftada sırasıyla Beşiktaş (D), Sivasspor, Gençlerbirliği (D) ve Galatasaray'la karşılaşacak. Manisaspor, ligi Medical Park Antalyaspor'la aynı puanda tamamlaması durumunda, iki takımın kendi aralarındaki maçlarda üstünlüğü bulunmaması nedeniyle, üst sıradaki takımı genel averaj belirleyecek. Bugünkü sonuçların ardından iki takımın da averajı ''-9''a geldi. Manisaspor'un en yakın rakibi Medical Park Antalyaspor son 4 haftada Eskişehirspor, Ankaragücü (D), Bursaspor ve Fenerbahçe (D) ile mücadele edecek. Ege temsilcisi, düşme hattının üzerindeki Gaziantepspor'un 4, Kardemir Karabükspor ve Kayserispor'un 5'er puan gerisinde bulunuyor. Mersin İdmanyurdu galibiyetiyle kendi evinde 8 hafta sonra ilk galibiyetine ulaşan Manisaspor, 12. haftada Kayserispor'u 1-0 yendikten sonra oynadığı 8 maçta 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet almıştı. “Ligde kalacağız” Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu'nu 2-0 yenen Manisaspor'un teknik direktörü Reha Erginer, ''Şartlar ne olursa olsun ligde kalacağız'' dedi. Erginer, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta söyledikleri gibi kendileri için ligin henüz bitmediğini belirterek, ''Çok Oleybet iyi bir oyun ortaya koyduk. İlk yarıda takım savunmasında iyiydik. İkinci yarıda değişiklikleri yaptık. Biz ligde kalacağımıza inançlıyız. Geçen hafta yeni bir başlangıç yapmıştık. Kayserispor maçında istediğimiz galibiyeti alamamıştık ama bugün başardık. Şartlar ne olursa olsun ligde kalacağız'' diye konuştu. Stat: Manisa 19 Mayıs Hakemler: Abdullah Yılmaz 7 İsmail Köse 7 Serhan Malkoç 7 Manisaspor: İlker 8 Akaminko 8 Dixon 7 Hüseyin 7 Ferhat 7 Ahmet İlhan 8 Nizamettin 7 Yiğit 7 Vucicevic 6 Murat Erdoğan 8 İsaac 9 Mersin İdmanyurdu: Hakan Arıkan 6 Erhan 7 İbrahim Kaş 5 Boum 6 Ben Yahia 6 Mustafa 6 Zurita 6 Delev 6 Hakan Bayraktar 7 Moritz 5 Nobre 6 Goller: Dk. 70 ve 90 1 İsaac (Manisaspor) Sarı Kartlar: Dk. 60 Ferhat, Dk. 76 Yiğit, Dk. 88 Bekir (Manisaspor), Dk. 53 Boum, Dk. 57 Hakan Bayraktar, Dk. 76 Ben Yahia, Dk. 80 Tisdell) (Mersin İdmanyurdu)    
Süper Lig’de dört haftalık mağlubiyet serisini Mersin karşısında sonlandıran Tarzan, rakibini Isaac’in golleriyle 2-0 yenmeyi başardı
 Ligde 29 puanla 17. sırada girdiği 30. haftada Mersin İdmanyurdu'nu İsaac'in 2 golüyle 2-0 yenmeyi başaran Manisaspor, 32 puanla 16. sıraya yükseldi. Düşme hattındaki rakibi Samsunspor'un da puan kaybettiği haftada düşme hattının hemen üzerindeki Medical Park Antalyaspor'la puan farkını 3'e indiren Ege temsilcisi, ligde son 4 haftada sırasıyla Beşiktaş (D), Sivasspor, Gençlerbirliği (D) ve Galatasaray'la karşılaşacak. Manisaspor, ligi Medical Park Antalyaspor'la aynı puanda tamamlaması durumunda, iki takımın kendi aralarındaki maçlarda üstünlüğü bulunmaması nedeniyle, üst sıradaki takımı genel averaj belirleyecek. Bugünkü sonuçların ardından iki takımın da averajı ''-9''a geldi. Manisaspor'un en yakın rakibi Medical Park Antalyaspor son 4 haftada Eskişehirspor, Ankaragücü (D), Bursaspor ve Fenerbahçe (D) ile mücadele edecek. Ege temsilcisi, düşme hattının üzerindeki Gaziantepspor'un 4, Kardemir Karabükspor ve Kayserispor'un 5'er puan gerisinde bulunuyor.

Mersin İdmanyurdu galibiyetiyle kendi evinde 8 hafta sonra ilk galibiyetine ulaşan Manisaspor, 12. haftada Kayserispor'u 1-0 yendikten sonra oynadığı 8 maçta 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet almıştı.

“Ligde kalacağız”

Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu'nu 2-0 yenen Manisaspor'un teknik direktörü Reha Erginer, ''Şartlar ne olursa olsun ligde kalacağız'' dedi. Erginer, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta söyledikleri gibi kendileri için ligin henüz bitmediğini belirterek, ''Çok Oleybet iyi bir oyun ortaya koyduk. İlk yarıda takım savunmasında iyiydik. İkinci yarıda değişiklikleri yaptık. Biz ligde kalacağımıza inançlıyız. Geçen hafta yeni bir başlangıç yapmıştık. Kayserispor maçında istediğimiz galibiyeti alamamıştık ama bugün başardık. Şartlar ne olursa olsun ligde kalacağız'' diye konuştu.

Stat: Manisa 19 Mayıs

Hakemler: Abdullah Yılmaz 7 İsmail Köse 7 Serhan Malkoç 7

Manisaspor:

İlker 8

Akaminko 8

Dixon 7

Hüseyin 7

Ferhat 7

Ahmet İlhan 8

Nizamettin 7

Yiğit 7

Vucicevic 6

Murat Erdoğan 8

İsaac 9

Mersin İdmanyurdu:

Hakan Arıkan 6

Erhan 7

İbrahim Kaş 5

Boum 6

Ben Yahia 6

Mustafa 6

Zurita 6

Delev 6

Hakan Bayraktar 7

Moritz 5

Nobre 6

Goller: Dk. 70 ve 90 1 İsaac (Manisaspor)

Sarı Kartlar: Dk. 60 Ferhat, Dk. 76 Yiğit, Dk. 88 Bekir (Manisaspor), Dk. 53 Boum, Dk. 57 Hakan Bayraktar, Dk. 76 Ben Yahia, Dk. 80 Tisdell) (Mersin İdmanyurdu)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.