TARZAN MOTOSİKLET YENİ BAŞARILAR İÇİN GAZA BASTI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2015 - 09:23, Güncelleme: 29.05.2015 - 09:23
 

TARZAN MOTOSİKLET YENİ BAŞARILAR İÇİN GAZA BASTI

Tarzan motosiklet spor kulübü başarılarına devam ediyor. Hafta sonu gerçekleştirilen Türkiye Pist Şampiyonası'nın 3. Ayak yarışlarında Halide Kübra Urgancı ile dereceye giren ve 2 olan Urgancı Doğu Avrupa şampiyonası ve Türkiye Şampiyonası ile ilgili açıklamalarda bulundu.
 Tarzan motosiklet spor kulübü Başkanı Rukiye Yaver hafta sonu gerçekleştirilen şampiyonayla ilgili ve gelecek yarışlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Yaver”  Gecen hafta sonu Türkiye motosiklet federasyonunun organize ettiği  , Türkiye pist şampiyonası 3 ayak yarışı gerçekleşti.  Bu 3 ayak pist yarışında 7 sporcumuz yarıştı. Bunların içerisinde kürsü  gören sadece Halide Kübra Urgancı 2. lik kürsüsüne çıktı. Diğer bir sporcumuz maalesef  bir kaza geçirdi ve bitiremedi, Görkem Korucu isminde bir sporcumuz 600 CC C kategorisinde yarışıyordu, maalesef diğer sporcularımızda derece göremedi 2015 sezonu sanırım bize biraz iyi başlamadığımızı gösterdi ben öyle düşünüyorum. 7 hazirandan sonra başkanları olarak ben sporcularımla güzel başarılar elde edeceğimizi ümit ediyorum. Tarzan motosiklet spor kulübü 27 haziranda Konya Betticket Saraçoğlu pistinde Drag  şampiyonası’nın 2 ayak yarışını yada 3 ayak yarışını organize edecek. Aslında ikinci ayak yarışı geçtiğimiz haftalarda oldu fakat bazı sebeplerden dolayı iptal edildi.  Tarzan motosıklet spor kulübü olarak ya 2 veya 3 federasyonumuz bize verecek. Bizde inşallah 27 haziranda Konya Saraçoğlu Drak pistinde bu konuyla organizasyonla ilgili çalışmalarımızı başlattık. Güzel bir şampiyonaya hazırlanacağız sporcularımızla ve Türkiye’nin diğer illerinden katılacak sporcularıyla güzel bir organizasyon gerçekleştireceğimizi düşünüyorum ”dedi.  Türkiye Pist Şampiyonası'nın 3. Ayak yarışlarında 2 olan ve başarı alan Halide Kübra Urgancı gelecek sezonla ilgili iddialı açıklamalarda bulundu.  Urgancı” 2014 sezonunda Türkiye disk şampiyonası bayanlar kategorisinde Türkiye şampiyonluğunu kazandım. 2015 sezonunda 1 ve 2 ayağında maalesef eğitimimden dolayı katılamadım. Ancak bu sezon içerisinde Doğu Avrupa disk şampiyonasının bazı ayaklarına katılacağım. Hedefimiz 2015 ‘teki  Doğu Avrupa şampiyonluğu ve Türkiye şampiyonluğu. Tarzan motosiklet spor kulübü olarak Doğu Avrupa şampiyonasına katılacak olan ilk bayan sporcu olacağım. Aynı zamanda kulüp Başkanımız Rukiye yaverde biliyorsunuz ki Türkiye’nin tek  bayan motosiklet  spor kulübü başkanı bu sebeple belki de bu kulüpte olmamın çok büyük bir avantajı var her şeyden önce  bir  bayan kulüp başkanım var birbirimizi çok daha iyi anlayabiliyoruz. İyi bir iletişim kurabiliyoruz. Önümüzdeki sezonun yarışlarına hazır olduğumuzu düşünüyorum. Maalesef bu sezon okulum ve eğitimimden dolayı bazı yarışlara katılamadım genel klasmanda şu an henüz bir derece beklemiyoruz. Önümüzdeki sezon hem doğu Avrupa’da hem Türkiye’de şampiyonluk almayı ümit ediyoruz. Yarışları bırakmayı düşünmüyorum sakatlık olmadığı sürece devam etmeyi düşünüyorum” dedi.   
Tarzan motosiklet spor kulübü başarılarına devam ediyor. Hafta sonu gerçekleştirilen Türkiye Pist Şampiyonası'nın 3. Ayak yarışlarında Halide Kübra Urgancı ile dereceye giren ve 2 olan Urgancı Doğu Avrupa şampiyonası ve Türkiye Şampiyonası ile ilgili açıklamalarda bulundu.
 Tarzan motosiklet spor kulübü Başkanı Rukiye Yaver hafta sonu gerçekleştirilen şampiyonayla ilgili ve gelecek yarışlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yaver”  Gecen hafta sonu Türkiye motosiklet federasyonunun organize ettiği  , Türkiye pist şampiyonası 3 ayak yarışı gerçekleşti.  Bu 3 ayak pist yarışında 7 sporcumuz yarıştı. Bunların içerisinde kürsü  gören sadece Halide Kübra Urgancı 2. lik kürsüsüne çıktı. Diğer bir sporcumuz maalesef  bir kaza geçirdi ve bitiremedi, Görkem Korucu isminde bir sporcumuz 600 CC C kategorisinde yarışıyordu, maalesef diğer sporcularımızda derece göremedi 2015 sezonu sanırım bize biraz iyi başlamadığımızı gösterdi ben öyle düşünüyorum. 7 hazirandan sonra başkanları olarak ben sporcularımla güzel başarılar elde edeceğimizi ümit ediyorum. Tarzan motosiklet spor kulübü 27 haziranda Konya Betticket Saraçoğlu pistinde Drag  şampiyonası’nın 2 ayak yarışını yada 3 ayak yarışını organize edecek. Aslında ikinci ayak yarışı geçtiğimiz haftalarda oldu fakat bazı sebeplerden dolayı iptal edildi.  Tarzan motosıklet spor kulübü olarak ya 2 veya 3 federasyonumuz bize verecek. Bizde inşallah 27 haziranda Konya Saraçoğlu Drak pistinde bu konuyla organizasyonla ilgili çalışmalarımızı başlattık. Güzel bir şampiyonaya hazırlanacağız sporcularımızla ve Türkiye’nin diğer illerinden katılacak sporcularıyla güzel bir organizasyon gerçekleştireceğimizi düşünüyorum ”dedi. 

Türkiye Pist Şampiyonası'nın 3. Ayak yarışlarında 2 olan ve başarı alan Halide Kübra Urgancı gelecek sezonla ilgili iddialı açıklamalarda bulundu.  Urgancı” 2014 sezonunda Türkiye disk şampiyonası bayanlar kategorisinde Türkiye şampiyonluğunu kazandım. 2015 sezonunda 1 ve 2 ayağında maalesef eğitimimden dolayı katılamadım. Ancak bu sezon içerisinde Doğu Avrupa disk şampiyonasının bazı ayaklarına katılacağım. Hedefimiz 2015 ‘teki  Doğu Avrupa şampiyonluğu ve Türkiye şampiyonluğu. Tarzan motosiklet spor kulübü olarak Doğu Avrupa şampiyonasına katılacak olan ilk bayan sporcu olacağım. Aynı zamanda kulüp Başkanımız Rukiye yaverde biliyorsunuz ki Türkiye’nin tek  bayan motosiklet  spor kulübü başkanı bu sebeple belki de bu kulüpte olmamın çok büyük bir avantajı var her şeyden önce  bir  bayan kulüp başkanım var birbirimizi çok daha iyi anlayabiliyoruz. İyi bir iletişim kurabiliyoruz. Önümüzdeki sezonun yarışlarına hazır olduğumuzu düşünüyorum. Maalesef bu sezon okulum ve eğitimimden dolayı bazı yarışlara katılamadım genel klasmanda şu an henüz bir derece beklemiyoruz. Önümüzdeki sezon hem doğu Avrupa’da hem Türkiye’de şampiyonluk almayı ümit ediyoruz. Yarışları bırakmayı düşünmüyorum sakatlık olmadığı sürece devam etmeyi düşünüyorum” dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.