TARZAN SEZONU AÇTI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.07.2018 - 06:48, Güncelleme: 12.07.2018 - 06:48
 

TARZAN SEZONU AÇTI

Bu sezon TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ‘Diriliş’ sloganıyla mücadele edecek olan Manisaspor, 2018-2019 sezonunun startını Tarık Almış Spor Tesisleri’nde verdi. Antrenman öncesinde kurban kesilerek kazasız, belasız, sakatlık olmadan iyi bir sezon geçirilmesi temennisinde bulunuldu.
SPOR SERVİSİ Manisaspor’un yeni sezon öncesi ilk antrenmanına AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli ile birlikte Kulüp Başkanı Bülent Baygeldi, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar katıldı. Antrenman öncesinde edilen dualar eşliğinde kurban kesimi yapıldı. Futbol takımı ısınma çalışmalarının ardından hafif bir tempoda sürdürdüğü antrenmanı stretching ile tamamladı. Teknik Direktör Erkan Aslan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık bir saat sürdü. Antrenman öncesinde sezonun ilk antrenmanını takip eden basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Erkan Aslan: “Göreve başladığım ilk gün de söyledim Manisaspor’un durumu, konumu bizim için hiç önemli değil. Biz gençlerle her şeye hazırız. Biz buraya transfer yasağı açılacak, iyi takım kurulacak diye gelmedik. Bu çocukların yüzde 90’ını tanıyorum. Bu çocukların da bir şeyi başarabileceğini biliyorum. Bunu da herkese göstereceğiz. Bu lafta kalmayacak. Tabii şu anda en kötüsünü konuşuyoruz. Transfer yasağı ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda kadromuzda bulunan 15 oyuncudan birçoğu geçen sezon TFF 1. Lig’de oynadı. Çıkıp aslanlar gibi oynadılar. Sezona bu çocuklarla başlayacak bile olsak çıkıp oynarız. Hiçbir sorunumuz yok” ifadelerini kullandı. ASLAN, TRANSFER YASAĞIYLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ Transfer yasağı ile ilgili kamuoyuna ve taraftarlara müjde vermek istediğini sözlerine ekleyen Erkan Aslan: “Şu ana kadar 8 isim transfer yasağını kaldırdı. Bu isimler arasında Sait Karafırtınalar hocamız başta olmak üzere eski oyuncularımız Nuri Terliksiz, Savaş Yılmaz, Ozan Sol, Hakan Turan ve Timur Karagülmez’e teşekkürlerimi sunuyorum. Uğur Pamuk ve Umut Gündoğan ile de görüştük, onlar da yasağı kaldıracaklarını ifade ettiler. Bu oyuncularla ilgili de sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Transfer yasağının kaldırılması konusunda önemli bir yol kat ettik. Yine bu oyuncularımızın avukatları Emirhan Çeviker Bey’e ayrı bir teşekkür etmek istiyorum. O da bize kolaylık sağladı. Gerçekten de transfer yasağını kaldırırken bu oyuncularımızın bizden bir talebi olmadı. Hepsi Manisaspor sevdalısı ve kulübün önünü açmak adına bizlere yardımcı oldular. Bunun arkası gelecektir. Bu sorunu çözüp önümüze bakacağız” şeklinde konuştu.
Bu sezon TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ‘Diriliş’ sloganıyla mücadele edecek olan Manisaspor, 2018-2019 sezonunun startını Tarık Almış Spor Tesisleri’nde verdi. Antrenman öncesinde kurban kesilerek kazasız, belasız, sakatlık olmadan iyi bir sezon geçirilmesi temennisinde bulunuldu.

SPOR SERVİSİ
Manisaspor’un yeni sezon öncesi ilk antrenmanına AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli ile birlikte Kulüp Başkanı Bülent Baygeldi, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar katıldı. Antrenman öncesinde edilen dualar eşliğinde kurban kesimi yapıldı. Futbol takımı ısınma çalışmalarının ardından hafif bir tempoda sürdürdüğü antrenmanı stretching ile tamamladı. Teknik Direktör Erkan Aslan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık bir saat sürdü. Antrenman öncesinde sezonun ilk antrenmanını takip eden basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Erkan Aslan: “Göreve başladığım ilk gün de söyledim Manisaspor’un durumu, konumu bizim için hiç önemli değil. Biz gençlerle her şeye hazırız. Biz buraya transfer yasağı açılacak, iyi takım kurulacak diye gelmedik. Bu çocukların yüzde 90’ını tanıyorum. Bu çocukların da bir şeyi başarabileceğini biliyorum. Bunu da herkese göstereceğiz. Bu lafta kalmayacak. Tabii şu anda en kötüsünü konuşuyoruz. Transfer yasağı ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda kadromuzda bulunan 15 oyuncudan birçoğu geçen sezon TFF 1. Lig’de oynadı. Çıkıp aslanlar gibi oynadılar. Sezona bu çocuklarla başlayacak bile olsak çıkıp oynarız. Hiçbir sorunumuz yok” ifadelerini kullandı.
ASLAN, TRANSFER YASAĞIYLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ
Transfer yasağı ile ilgili kamuoyuna ve taraftarlara müjde vermek istediğini sözlerine ekleyen Erkan Aslan: “Şu ana kadar 8 isim transfer yasağını kaldırdı. Bu isimler arasında Sait Karafırtınalar hocamız başta olmak üzere eski oyuncularımız Nuri Terliksiz, Savaş Yılmaz, Ozan Sol, Hakan Turan ve Timur Karagülmez’e teşekkürlerimi sunuyorum. Uğur Pamuk ve Umut Gündoğan ile de görüştük, onlar da yasağı kaldıracaklarını ifade ettiler. Bu oyuncularla ilgili de sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Transfer yasağının kaldırılması konusunda önemli bir yol kat ettik. Yine bu oyuncularımızın avukatları Emirhan Çeviker Bey’e ayrı bir teşekkür etmek istiyorum. O da bize kolaylık sağladı. Gerçekten de transfer yasağını kaldırırken bu oyuncularımızın bizden bir talebi olmadı. Hepsi Manisaspor sevdalısı ve kulübün önünü açmak adına bizlere yardımcı oldular. Bunun arkası gelecektir. Bu sorunu çözüp önümüze bakacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.