TARZAN’IN YENİ HOCASI ERKAN ASLAN

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2018 - 06:55, Güncelleme: 20.06.2018 - 06:55
 

TARZAN’IN YENİ HOCASI ERKAN ASLAN

Grandmedical Manisaspor yönetiminin önceki gün anlaşmaya vardığı Teknik Direktör Erkan Aslan, dün yapılan imza töreni ile kendisini Manisasporlu yapan imzayı attı. 19 Mayıs Stadyumu’nda gerçekleşen imza törenine Kulüp Başkanı Bülent Baygeldi’nin yanı sıra yöneticiler, basın mensupları ve taraftarlar katıldı.
Grandmedical Manisaspor yönetiminin önceki gün anlaşmaya vardığı teknik direktör Erkan Aslan, dün yapılan imza töreni ile kendisini Manisasporlu yapan imzayı attı. 19 Mayıs Stadı’nda gerçekleşen imza törenine Kulüp Başkanı Bülent Baygeldi’nin yanı sıra yöneticiler, yerel basın mensupları ve taraftarlar katıldı. İmza töreni öncesi konuşan Grandmedical Manisaspor Kulüp Başkanı Bülent Baygeldi: “Hocamızla görüştüğümüzde Yunusemre Belediyespor’un sözleşmeli hocasıydı. Başkan Arif Alkan’dan izin aldık. Hocalarını takımın başına düşündüğümüzü ilettik. Oda kayıtsız şartsız kabul etti. Söz konusu Manisaspor olunca sözün bittiği yer dedi. Sağolsun izin verdi. Yunusemre Belediyespor ailesine teşekkür ederiz. Erkan hocamızla oturup konuştuk. Sıkıntı yaşamadan hocamızla anlaşmaya vardık. Hiçbir sıkıntı yaşamadan anlaşmaya vardık. Hocamızın başarılı olacağına inancımız tam. Her iki taraf için hayırlısı olsun” dedi. ASLAN: “TEKLİFİ DÜŞÜNMEDEN KABUL ETTİM” Grandmedical Manisaspor’un yeni hocası olan Erkan Aslan: “Grandmedical Manisaspor benim yuvam. Buralara ve bu günlere bu takım sayesinde geldim. Çalıştım, çabaladım ve bu takımın bir bireyi olmak için mücadele ettim. Manisaspor’da şampiyonluk yaşayan birisiyim. Gerek hoca olarak gerekse oyuncu olarak.  Altyapıdan A Takıma kadar birçok kategoride forma giydim. Sonra farklı kategorilerde hocalık yaptım. A Takım’da da hoca olarak şampiyonluk yaşadım.Başkanım ‘hocam taşın altına elini sokacak mısın’ dedi. Para pul konuşmadan teklifi kabul ettim. Benim Manisaspor sevgim sözde değil özdedir. Bunu bilen bilir.Bizim hedefimiz Manisaspor bayrağını yere düşürmemek. Bunun için göreve geldik. Bize görev verildiği zaman lige, durum ve konum gözetmeksizin görevi kabul ederiz. Bizim hedefimiz Manisaspor bayrağını yere düşürmemek. Bunun için göreve geldik. Görevimizi ekibimdeki tüm ağabeylerim ve kardeşlerimle birlikte en iyi şekilde yapacağız.Manisaspor’u layık olduğu yere getirmek için mücadele edeceğiz. Transfer yasağı koyduran oyuncularımızın hepsinin bizlere kolaylık sağlayacağını düşünüyorum. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun” dedi. YUNUSEMRE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİ Yunusemre Belediyespor yönetimine teşekkür eden Aslan: “Yunusemre Belediyespor yönetimine anlayışları için teşekkür ediyorum. Ayrıca yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.Sezon planlamasından da bahseden Aslan: “9 Temmuz’da sahaya inmeyi planlıyoruz. Tabii malzeme konusunda da sıkıntı var. Bugün o konuyu da halledeceğiz” dedi.Manisaspor için tüm Manisa halkını göreve davet eden Aslan, “Bu takım Manisa’nın en büyük markası. Bu markaya sahip çıkalım. Tüm Manisa’yı haddimi aşmadan göreve davet ediyorum. Herkes taşın altına elini soksun. Taraftar maça gelsin. Takımına sahip çıksın” dedi. Öte yandan Erkan Aslan’ın yardımcıları da belli oldu. Aslan’ın yardımcıları kaleci antrenörü Veysel Atırgül, Özgür Polat, Mert Yüksel ve geçen sezon takımın başında 5 maça çıkan Egemen Babaç olacak.
Grandmedical Manisaspor yönetiminin önceki gün anlaşmaya vardığı Teknik Direktör Erkan Aslan, dün yapılan imza töreni ile kendisini Manisasporlu yapan imzayı attı. 19 Mayıs Stadyumu’nda gerçekleşen imza törenine Kulüp Başkanı Bülent Baygeldi’nin yanı sıra yöneticiler, basın mensupları ve taraftarlar katıldı.

Grandmedical Manisaspor yönetiminin önceki gün anlaşmaya vardığı teknik direktör Erkan Aslan, dün yapılan imza töreni ile kendisini Manisasporlu yapan imzayı attı. 19 Mayıs Stadı’nda gerçekleşen imza törenine Kulüp Başkanı Bülent Baygeldi’nin yanı sıra yöneticiler, yerel basın mensupları ve taraftarlar katıldı. İmza töreni öncesi konuşan Grandmedical Manisaspor Kulüp Başkanı Bülent Baygeldi: “Hocamızla görüştüğümüzde Yunusemre Belediyespor’un sözleşmeli hocasıydı. Başkan Arif Alkan’dan izin aldık. Hocalarını takımın başına düşündüğümüzü ilettik. Oda kayıtsız şartsız kabul etti. Söz konusu Manisaspor olunca sözün bittiği yer dedi. Sağolsun izin verdi. Yunusemre Belediyespor ailesine teşekkür ederiz. Erkan hocamızla oturup konuştuk. Sıkıntı yaşamadan hocamızla anlaşmaya vardık. Hiçbir sıkıntı yaşamadan anlaşmaya vardık. Hocamızın başarılı olacağına inancımız tam. Her iki taraf için hayırlısı olsun” dedi.

ASLAN: “TEKLİFİ DÜŞÜNMEDEN KABUL ETTİM”

Grandmedical Manisaspor’un yeni hocası olan Erkan Aslan: “Grandmedical Manisaspor benim yuvam. Buralara ve bu günlere bu takım sayesinde geldim. Çalıştım, çabaladım ve bu takımın bir bireyi olmak için mücadele ettim. Manisaspor’da şampiyonluk yaşayan birisiyim. Gerek hoca olarak gerekse oyuncu olarak.  Altyapıdan A Takıma kadar birçok kategoride forma giydim. Sonra farklı kategorilerde hocalık yaptım. A Takım’da da hoca olarak şampiyonluk yaşadım.Başkanım ‘hocam taşın altına elini sokacak mısın’ dedi. Para pul konuşmadan teklifi kabul ettim. Benim Manisaspor sevgim sözde değil özdedir. Bunu bilen bilir.Bizim hedefimiz Manisaspor bayrağını yere düşürmemek. Bunun için göreve geldik. Bize görev verildiği zaman lige, durum ve konum gözetmeksizin görevi kabul ederiz. Bizim hedefimiz Manisaspor bayrağını yere düşürmemek. Bunun için göreve geldik. Görevimizi ekibimdeki tüm ağabeylerim ve kardeşlerimle birlikte en iyi şekilde yapacağız.Manisaspor’u layık olduğu yere getirmek için mücadele edeceğiz. Transfer yasağı koyduran oyuncularımızın hepsinin bizlere kolaylık sağlayacağını düşünüyorum. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun” dedi.

YUNUSEMRE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Yunusemre Belediyespor yönetimine teşekkür eden Aslan: “Yunusemre Belediyespor yönetimine anlayışları için teşekkür ediyorum. Ayrıca yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.Sezon planlamasından da bahseden Aslan: “9 Temmuz’da sahaya inmeyi planlıyoruz. Tabii malzeme konusunda da sıkıntı var. Bugün o konuyu da halledeceğiz” dedi.Manisaspor için tüm Manisa halkını göreve davet eden Aslan, “Bu takım Manisa’nın en büyük markası. Bu markaya sahip çıkalım. Tüm Manisa’yı haddimi aşmadan göreve davet ediyorum. Herkes taşın altına elini soksun. Taraftar maça gelsin. Takımına sahip çıksın” dedi. Öte yandan Erkan Aslan’ın yardımcıları da belli oldu. Aslan’ın yardımcıları kaleci antrenörü Veysel Atırgül, Özgür Polat, Mert Yüksel ve geçen sezon takımın başında 5 maça çıkan Egemen Babaç olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.