TEMİZEL GÜVEN TAZELEDİ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.01.2012 - 16:50, Güncelleme: 20.01.2012 - 16:50
 

TEMİZEL GÜVEN TAZELEDİ

Türkiye Futbol Adamları Derneği’nin Manisa Şubesi'nin olağan genel kurulu geniş katılımla Ulupark’ta gerçekleştirildi.
 Genel kurulda Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Manisa Şubesi Başkanı Necmi Temizel, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, ASKF Başkanı İsmail Aydın, İş Adamı Tarık Almış, Ulupark İşletmecisi Sabahattin Kayhan, Prof. Dr. Niyazi Eniseler hazır bulundu. Manisa Ulupark Cafe’de yapılan genel kurulda yeniden Başkanlığa seçilen Nemci Temizel Manisa’yı en iyi şekilde temsi etmeyi amaçladıklarını, geçen süreçte önemli  etkinlikler ve hizmetler yaptıktıklarını belirtti. Manisalı iş adamları Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya’nın, Ramiz Köftenin sahibi Birtan Taşkınlar, Tarık Almış, Sabahattin Kayhan ve Zafer Ünal’ın çok büyük desteklerini desteklerini aldıklarını Savoybetting açıkladı. Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrakaya’nın divan başkanlığını yaptığı  genel  kurulda  derneğin geçen dönemki faaliyet raporu  hesap raporu ve denetim raporları oy birliği ile kabul edilerek,yönetim, denetim oybirliği ile ibra edildi. Yapılan yeni dönem seçimleri için oy birliği ile yönetime yeniden, Necmi Temizel, Esat Eriş, Mustafa Alan, Nahit Gülen, ve Niyazi  Eniseler seçildi. Denetim kuruluna da  Zafer Ünal , Tarık Almış ve  Sabahattin  Kayhan   üçlüsü seçildi.  
Türkiye Futbol Adamları Derneği’nin Manisa Şubesi'nin olağan genel kurulu geniş katılımla Ulupark’ta gerçekleştirildi.
 Genel kurulda Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Manisa Şubesi Başkanı Necmi Temizel, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, ASKF Başkanı İsmail Aydın, İş Adamı Tarık Almış, Ulupark İşletmecisi Sabahattin Kayhan, Prof. Dr. Niyazi Eniseler hazır bulundu.

Manisa Ulupark Cafe’de yapılan genel kurulda yeniden Başkanlığa seçilen Nemci Temizel Manisa’yı en iyi şekilde temsi etmeyi amaçladıklarını, geçen süreçte önemli  etkinlikler ve hizmetler yaptıktıklarını belirtti. Manisalı iş adamları Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya’nın, Ramiz Köftenin sahibi Birtan Taşkınlar, Tarık Almış, Sabahattin Kayhan ve Zafer Ünal’ın çok büyük desteklerini desteklerini aldıklarını Savoybetting açıkladı.

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrakaya’nın divan başkanlığını yaptığı  genel  kurulda  derneğin geçen dönemki faaliyet raporu  hesap raporu ve denetim raporları oy birliği ile kabul edilerek,yönetim, denetim oybirliği ile ibra edildi.

Yapılan yeni dönem seçimleri için oy birliği ile yönetime yeniden, Necmi Temizel, Esat Eriş, Mustafa Alan, Nahit Gülen, ve Niyazi  Eniseler seçildi. Denetim kuruluna da  Zafer Ünal , Tarık Almış ve  Sabahattin  Kayhan   üçlüsü seçildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.