ÜÇ İSİMLE YOLA DEVAM

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2018 - 07:53, Güncelleme: 18.06.2018 - 07:53
 

ÜÇ İSİMLE YOLA DEVAM

Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Teleset Mobilya Akhisarspor, sezon sonunda sözleşmesi sona eren yerli oyunculardan Hasan Ali Adıgüzel, Aykut Çeviker ve Onur Ayık ile yola devam kararı aldı.
Yeşil-siyahlılarda Teknik Direktör Okan Buruk ile yapılan son görüşmeden de olumlu bir sonuç çıkmazken, başarılı teknik adam ile yollar kesin olarak ayrıldı. Yeni teknik direktör konusunda bu hafta içerisinde birtakım gelişmeler olabileceği konuşulurken, Teleset Mobilya Akhisarspor yönetimi ise yeni teknik direktör ile ilgili gelişmeler konusunda kamuoyunu aydınlatıcı herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak yeşil-siyahlı yönetimin sözleşmesi biten yerli isimlerden genç oyuncu Hasan Ali Adıgüzel ile 4 yıllık, Aykut Çeviker ve Onur Ayık ile de 2’şer yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi. Öte yandan yeşil-siyahlılar geçtiğimiz günlerde sözleşmesi sona eren Portekizli Helder Barbosa ile de 2 yıllık anlaşma imzalamıştı. Konuyla ilgili olarak Akhisarspor resmi sitesinden de bir açıklama yapılarak: “Futbolcularımızdan Hasan Ali Adıgüzel ile 4 yıl, Onur Ayık ve Aykut Çeviker ile 3 yıl, Helder Barbosa ile 2 yıl sözleşme imzaladık. Akhisarspor’umuza hayırlısı olsun.” ifadelerine yer verildi. ​
Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Teleset Mobilya Akhisarspor, sezon sonunda sözleşmesi sona eren yerli oyunculardan Hasan Ali Adıgüzel, Aykut Çeviker ve Onur Ayık ile yola devam kararı aldı.
Yeşil-siyahlılarda Teknik Direktör Okan Buruk ile yapılan son görüşmeden de olumlu bir sonuç çıkmazken, başarılı teknik adam ile yollar kesin olarak ayrıldı. Yeni teknik direktör konusunda bu hafta içerisinde birtakım gelişmeler olabileceği konuşulurken, Teleset Mobilya Akhisarspor yönetimi ise yeni teknik direktör ile ilgili gelişmeler konusunda kamuoyunu aydınlatıcı herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak yeşil-siyahlı yönetimin sözleşmesi biten yerli isimlerden genç oyuncu Hasan Ali Adıgüzel ile 4 yıllık, Aykut Çeviker ve Onur Ayık ile de 2’şer yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi. Öte yandan yeşil-siyahlılar geçtiğimiz günlerde sözleşmesi sona eren Portekizli Helder Barbosa ile de 2 yıllık anlaşma imzalamıştı. Konuyla ilgili olarak Akhisarspor resmi sitesinden de bir açıklama yapılarak: “Futbolcularımızdan Hasan Ali Adıgüzel ile 4 yıl, Onur Ayık ve Aykut Çeviker ile 3 yıl, Helder Barbosa ile 2 yıl sözleşme imzaladık. Akhisarspor’umuza hayırlısı olsun.” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.