VALİDEN TARZAN MOTOR'A DESTEK

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2011 - 15:56, Güncelleme: 27.12.2011 - 15:56
 

VALİDEN TARZAN MOTOR'A DESTEK

Hayata geçeli kısa bir süre olmasına rağmen motor sporlarında elde ettiği başarılarla Manisalılar’ın gururu olmaya devam eden Tarzan Motosiklet Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri Vali Halil İbrahim Daşöz’ü makamında ziyaret etti
   Manisa’da motor sporları deyince ilk akla gelen kulüp olan ve birçok başarıya imza atarak Manisa’nın ismini duyuran Tarzan Motosiklet Spor Kulübü Vali Halil İbrahim Daşöz’ü makamında ziyaret ederek gerçekleştirmek istedikleri projeleri anlattı. Ziyarete Tarzan Motor Spor Klübü Başkanı Rukiye Yaver, Tarzan Motosiklet Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Yaver, Tarzan Motosiklet Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Eryılmaz, Tarzan Motosiklet Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Suat Tanıl ve Tarzan Motosiklet Spor Kulübü Üyesi Nursel Danacı  katıldı. Öte yandan kulübün çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Yaver, “Derneğimiz profesyonel yarışçılardan oluşuyor.  Derneğimizin amacı, profesyonel yarışçılarla Manisamızın Türkiye’de ve Avrupa’da ismini duyurmaktır.  Bunun yanında motor bilincini, donanımlı bir şekilde motor kullanımını Betpark Manisa’da bilinçlendirip, yetenekli sporcularımızı önemli yarışlarda, pistlerde yarıştırmaktır.  Kulübümüzün sivil toplum kuruluşu olmanın anlayışı ve bilinci içerisinde projeleri var. Projelerimizden biri, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu ile ilgili bir diğeri de, Mesir Festivalinde Türkiye’deki her ilimizden Manisa’ya vatandaş çekmeyi hedefliyoruz.  Bir diğeri Motorize Acil Yardım Timi adı altındaki projelerimizi hayat geçirmek istiyoruz” diye konuştu. Başkan Yaver Vali Daşöz’e, ‘251 Bin Dev Öğrenci’ projesini yakından takip ettiklerini projeye kulüp olarak destek verdiklerini, projenin başarısı için birlikte çalışmaktan gurur duyacaklarını ifade etti.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Daşöz de,  “Projelerinizin ilimizin tanıtımına, turizmine ve çocuklarımızın spora yönlendirilmesine çok olumlu katkıları olacak. Zaman içerisinde birlikte ortak çalışmalarımız olabilir. İlimizde bir ‘Turizm Konseyi’ oluşturacağız. İlin her bir bireyine ve her bir öğrencisine bir turizm elçisi anlayışını getirmemiz lazım. Çok önemli doğal, kültürel miraslarımız ve tarihi eserlerimiz var. Sivil toplum kuruluşlarının yapmış olduğu faaliyetlerin bu önemli zenginliklerimizin tanıtımı konusunda çok büyük katkıları olacaktır” dedi.    
Hayata geçeli kısa bir süre olmasına rağmen motor sporlarında elde ettiği başarılarla Manisalılar’ın gururu olmaya devam eden Tarzan Motosiklet Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri Vali Halil İbrahim Daşöz’ü makamında ziyaret etti
  

Manisa’da motor sporları deyince ilk akla gelen kulüp olan ve birçok başarıya imza atarak Manisa’nın ismini duyuran Tarzan Motosiklet Spor Kulübü Vali Halil İbrahim Daşöz’ü makamında ziyaret ederek gerçekleştirmek istedikleri projeleri anlattı. Ziyarete Tarzan Motor Spor Klübü Başkanı Rukiye Yaver, Tarzan Motosiklet Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Yaver, Tarzan Motosiklet Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Eryılmaz, Tarzan Motosiklet Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Suat Tanıl ve Tarzan Motosiklet Spor Kulübü Üyesi Nursel Danacı  katıldı. Öte yandan kulübün çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Yaver, “Derneğimiz profesyonel yarışçılardan oluşuyor.  Derneğimizin amacı, profesyonel yarışçılarla Manisamızın Türkiye’de ve Avrupa’da ismini duyurmaktır.  Bunun yanında motor bilincini, donanımlı bir şekilde motor kullanımını Betpark Manisa’da bilinçlendirip, yetenekli sporcularımızı önemli yarışlarda, pistlerde yarıştırmaktır.  Kulübümüzün sivil toplum kuruluşu olmanın anlayışı ve bilinci içerisinde projeleri var. Projelerimizden biri, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu ile ilgili bir diğeri de, Mesir Festivalinde Türkiye’deki her ilimizden Manisa’ya vatandaş çekmeyi hedefliyoruz.  Bir diğeri Motorize Acil Yardım Timi adı altındaki projelerimizi hayat geçirmek istiyoruz” diye konuştu.

Başkan Yaver Vali Daşöz’e, ‘251 Bin Dev Öğrenci’ projesini yakından takip ettiklerini projeye kulüp olarak destek verdiklerini, projenin başarısı için birlikte çalışmaktan gurur duyacaklarını ifade etti.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Daşöz de,  “Projelerinizin ilimizin tanıtımına, turizmine ve çocuklarımızın spora yönlendirilmesine çok olumlu katkıları olacak. Zaman içerisinde birlikte ortak çalışmalarımız olabilir. İlimizde bir ‘Turizm Konseyi’ oluşturacağız. İlin her bir bireyine ve her bir öğrencisine bir turizm elçisi anlayışını getirmemiz lazım. Çok önemli doğal, kültürel miraslarımız ve tarihi eserlerimiz var. Sivil toplum kuruluşlarının yapmış olduğu faaliyetlerin bu önemli zenginliklerimizin tanıtımı konusunda çok büyük katkıları olacaktır” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.