VESTEL BAŞKENT'TEN ÇIKAMADI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2012 - 17:19, Güncelleme: 22.04.2012 - 17:19
 

VESTEL BAŞKENT'TEN ÇIKAMADI

Türkiye Basketbol Erkekler 2.Ligi 38. ve son hafta karşılaşmasında Vestelspor, konuk olduğu Optimum TED Ankara Kolejliler’e 84-78 kaybetti. Bu sonuçla Kırmızı-beyazlılar ligi 63 puanla 6. tamamladı
 Vestel'de Bilal Abdullah 17 sayı 4 ribaund 2 asist, Serdar Yavuz 15 sayı 2 ribaund 5 asist ve Azizcan Özdemir 14 sayı 8 ribaund 2 asist ile karşılaşmayı tamamladı. Vestel bu sonuçla ligi 6.sıradan tamamlayarak play-offa girdi. Optimum Ted Ankara Kolejliler'de  Devan Downey 15 sayı 1 ribaund 1 asist, Berent KAvaklıoğlu 14 sayı 2 ribaund 3 asist ve Olumuyiwa 13sayı 2 ribaund ile ön plana çıkan isimler oldu. Play-off 28 Nisan’da başlıyor Öte yandan ligi ilk 8 sırada bitiren takımların Play-Off Ultrabet heyecanı ise 28 Nisan tarihinde başlayacak. Beko Basketbol Ligi play-off’larında olduğu gibi normal sezonu ilk sırada bitiren Selçuk Üniversitesi, sekizinci Akhisar Belediye ile, ikinci sırada bitiren Optimum TED Ankara Kolejliler yedinci Final Gençlik ile, üçüncü sırada bitiren Genç Telekom altıncı Vestel ile ve dördüncü sırada bitiren Maliye Milli Piyango da beşinci Gaziantep BŞB ile eşleşerek çeyrek final mücadelesi verecekler ve tüm seriler 0-0 başlayacak. TB2L play-off’ları üç maç üzerinden oynanacak ve iki maçı kazanan takım üst tura yükselecek. Play-off’lar sonunda finale yükselen iki takım önümüzdeki sezon Beko Basketbol Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanacak.
Türkiye Basketbol Erkekler 2.Ligi 38. ve son hafta karşılaşmasında Vestelspor, konuk olduğu Optimum TED Ankara Kolejliler’e 84-78 kaybetti. Bu sonuçla Kırmızı-beyazlılar ligi 63 puanla 6. tamamladı
 Vestel'de Bilal Abdullah 17 sayı 4 ribaund 2 asist, Serdar Yavuz 15 sayı 2 ribaund 5 asist ve Azizcan Özdemir 14 sayı 8 ribaund 2 asist ile karşılaşmayı tamamladı. Vestel bu sonuçla ligi 6.sıradan tamamlayarak play-offa girdi. Optimum Ted Ankara Kolejliler'de  Devan Downey 15 sayı 1 ribaund 1 asist, Berent KAvaklıoğlu 14 sayı 2 ribaund 3 asist ve Olumuyiwa 13sayı 2 ribaund ile ön plana çıkan isimler oldu.

Play-off 28 Nisan’da başlıyor

Öte yandan ligi ilk 8 sırada bitiren takımların Play-Off Ultrabet heyecanı ise 28 Nisan tarihinde başlayacak. Beko Basketbol Ligi play-off’larında olduğu gibi normal sezonu ilk sırada bitiren Selçuk Üniversitesi, sekizinci Akhisar Belediye ile, ikinci sırada bitiren Optimum TED Ankara Kolejliler yedinci Final Gençlik ile, üçüncü sırada bitiren Genç Telekom altıncı Vestel ile ve dördüncü sırada bitiren Maliye Milli Piyango da beşinci Gaziantep BŞB ile eşleşerek çeyrek final mücadelesi verecekler ve tüm seriler 0-0 başlayacak. TB2L play-off’ları üç maç üzerinden oynanacak ve iki maçı kazanan takım üst tura yükselecek. Play-off’lar sonunda finale yükselen iki takım önümüzdeki sezon Beko Basketbol Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.