YUNUSEMRE BELEDİYESPOR GÜREŞ TAKIMI BAŞARI ELDE ETTİ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2015 - 15:43, Güncelleme: 26.03.2015 - 15:43
 

YUNUSEMRE BELEDİYESPOR GÜREŞ TAKIMI BAŞARI ELDE ETTİ

Yunusemre Belediyesi Güreş Takımı, 13-14 Yaş Güreş Türkiye Grup Birinciliği’nde başarı elde etti.
 Muğla’nın Elexbet Ortaca ilçesi’nde gerçekleştirilen turnuvada Yunusemre Belediyesi Güreş Takımı sporcularından 35 kg’de Ferhat Kanon birinci, 32 kg’de Necati Öcal ise üçüncü oldu. Yunusemre Belediyesi Güreş Takımı hocası Ömer Rona, turnuvada büyük başarı elde ettiklerini vurgulayarak, “Yunusemre Belediyesi Güreş takımı olarak katıldığımız turnuvada Hafsa Sultan Ortaokulu öğrencilerinden olan sporcularımızdan  35 kg’de Ferhat Kanon birinci, 32 kg’de Necati Öcal ise üçüncü olarak büyük başarı elde etti. Takım olarak başarılarımız devam edecektir. Takımımızın başarısında büyük katkısı olan Güreş takımımızın antrenörü Ahmet Özekli’ye, Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Yunusemre Belediyesi Güreş Takımı, 13-14 Yaş Güreş Türkiye Grup Birinciliği’nde başarı elde etti.
 Muğla’nın Elexbet Ortaca ilçesi’nde gerçekleştirilen turnuvada Yunusemre Belediyesi Güreş Takımı sporcularından 35 kg’de Ferhat Kanon birinci, 32 kg’de Necati Öcal ise üçüncü oldu.

Yunusemre Belediyesi Güreş Takımı hocası Ömer Rona, turnuvada büyük başarı elde ettiklerini vurgulayarak, “Yunusemre Belediyesi Güreş takımı olarak katıldığımız turnuvada Hafsa Sultan Ortaokulu öğrencilerinden olan sporcularımızdan  35 kg’de Ferhat Kanon birinci, 32 kg’de Necati Öcal ise üçüncü olarak büyük başarı elde etti. Takım olarak başarılarımız devam edecektir. Takımımızın başarısında büyük katkısı olan Güreş takımımızın antrenörü Ahmet Özekli’ye, Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.