ZAFER ÜNAL’DAN TARZAN’A DESTEK

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2018 - 06:33, Güncelleme: 14.07.2018 - 06:33
 

ZAFER ÜNAL’DAN TARZAN’A DESTEK

Manisa’nın eski Belediye Başkanlarından Zafer Ünal, Manisaspor’un 2018-2019 kombine biletlerinden alarak Manisalılara da “Manisaspor’a destek olun” çağrısında bulundu.
Manisaspor Kulüp Başkanı Bülent Baygeldi, Yönetim Kurulu üyelerinden Mustafa Pekçetin, Nadir Uzbasan, Manisaspor eski başkanı Emre Hasgör ve kulübün eski yöneticilerinden Ferdi Zeyrek, Manisa’nın eski belediye Başkanı Zafer Ünal’ı ziyaret etti. Ziyarette Siyah beyazlıların 2018-2019 kombine biletlerinden alan Ünal, Manisalılara önemli mesajlar verdi.Manisalıların Manisaspor’u sahipsiz bırakmaması gerektiğinin altını çizen Ünal, Manisaspor’un geçmiş dönemlerde şehre çok şek kattığına dikkat çekerek, “Yarım asırlık geçmişinin yanı sıra şehrimizin marka değerine önemli katkılar sağlayan Manisaspor’un mevcut durumundan çıkması ve eski günlerine dönmesi tek temennimiz. Bu anlamda bizlere büyük sorumluluklar düşüyor. Manisalıyım diyen, Manisa aşığı olan herkesin Manisaspor’a bir vefa borcu olduğunu düşünüyorum. Şimdi bu vefa borcunu ödeme zamanı” ifadelerini kullandı. Ünal, yakın zamanda Tarık Almış Spor Tesisleri’ni de ziyaret ederek tesisin sıkıntıları noktasında destek olacağının sözünü verdi. BAYGELDİ’DEN ÜNAL’A TEŞEKKÜR Zafer Ünal’a yaptığı samimi açıklamalar ve kombine alarak destek verdiği için teşekkürlerini sunan Kulüp Başkanımız Bülent Baygeldi, göreve geldikleri günden bu yana Manisaspor’unyeniden ayağa kalkması için mesai harcadıklarını belirterek, “Manisalılar da bu çabamızı görüyordur. Amacımız şehirde yeniden birlik ve beraberliği sağlamak. Bu birlik ve beraberliği sağladığımız takdirde, Manisaspor yeniden eski günlerine dönecektir. Bu sezon ben tribünlerin dolacağına ve Manisalıların takımlarına sahip çıkacağına inanıyorum. Başka Manisaspor yok. Bu takımı yeniden ayağa kaldırmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.  
Manisa’nın eski Belediye Başkanlarından Zafer Ünal, Manisaspor’un 2018-2019 kombine biletlerinden alarak Manisalılara da “Manisaspor’a destek olun” çağrısında bulundu.
Manisaspor Kulüp Başkanı Bülent Baygeldi, Yönetim Kurulu üyelerinden Mustafa Pekçetin, Nadir Uzbasan, Manisaspor eski başkanı Emre Hasgör ve kulübün eski yöneticilerinden Ferdi Zeyrek, Manisa’nın eski belediye Başkanı Zafer Ünal’ı ziyaret etti. Ziyarette Siyah beyazlıların 2018-2019 kombine biletlerinden alan Ünal, Manisalılara önemli mesajlar verdi.Manisalıların Manisaspor’u sahipsiz bırakmaması gerektiğinin altını çizen Ünal, Manisaspor’un geçmiş dönemlerde şehre çok şek kattığına dikkat çekerek, “Yarım asırlık geçmişinin yanı sıra şehrimizin marka değerine önemli katkılar sağlayan Manisaspor’un mevcut durumundan çıkması ve eski günlerine dönmesi tek temennimiz. Bu anlamda bizlere büyük sorumluluklar düşüyor. Manisalıyım diyen, Manisa aşığı olan herkesin Manisaspor’a bir vefa borcu olduğunu düşünüyorum. Şimdi bu vefa borcunu ödeme zamanı” ifadelerini kullandı. Ünal, yakın zamanda Tarık Almış Spor Tesisleri’ni de ziyaret ederek tesisin sıkıntıları noktasında destek olacağının sözünü verdi.



BAYGELDİ’DEN ÜNAL’A TEŞEKKÜR
Zafer Ünal’a yaptığı samimi açıklamalar ve kombine alarak destek verdiği için teşekkürlerini sunan Kulüp Başkanımız Bülent Baygeldi, göreve geldikleri günden bu yana Manisaspor’unyeniden ayağa kalkması için mesai harcadıklarını belirterek, “Manisalılar da bu çabamızı görüyordur. Amacımız şehirde yeniden birlik ve beraberliği sağlamak. Bu birlik ve beraberliği sağladığımız takdirde, Manisaspor yeniden eski günlerine dönecektir. Bu sezon ben tribünlerin dolacağına ve Manisalıların takımlarına sahip çıkacağına inanıyorum. Başka Manisaspor yok. Bu takımı yeniden ayağa kaldırmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.