GEREKİRSE AFRİNE BEN GİDERİM!

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2018 - 16:48, Güncelleme: 08.02.2018 - 16:48
 

GEREKİRSE AFRİNE BEN GİDERİM!

Manisa'da, Gördes ilçe Kaymakamı Fatih Ayaz, İlçe Garnizon Komutanı J. Kd. Bçvş Fazıl Kalyon, Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve yardımcısı Rıza Dilcan, belediye meclisi üyeleri, Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin'de yaralanan evli ve 1 çocuk babası Uzman Çavuş Süleyman Dindar'ın ailesini ziyaret ederek 'Geçmiş olsun' dileğinde bulundu. İlçe protokolü,  Güneşli Mahallesi'nde yaşayan asker ailesiyle evlerinde bir araya geldi. Süleyman Dindar'ın babası Mustafa Dindar ve Annesi Zinnet Dindar ile bir süre sohbet eden protokol, Süleyman Dindar'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Kaymakam Ayaz yaptığı açıklamada, "Devlet olarak dimdik ayaktayız. Bunlar kuduruyorlar bizi bir birbirimizden ayırmak istiyorlar. Et tırnaktan ayrılmaz ki Türk, Kürt bin yıldır kardeşçe aynı topraklarda yaşamışız. 1. Dünya Harbi'nde, Çanakkale'de omuz omuza savaşmışız. Niçin bu güzel vatan için. Bu vatanı kimse bölemez ve gücü de yetmez. Sınırlarımızı ihlal edenlere devletimizin askerimizin cevabı sert olacaktır. Devlet olarak, millet olarak biz sizlerin yanındayız. Tekrar geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin" dedi. ASKER ANNESİ "OĞLUMLA GURUR DUYUYORUM" Anne Zinnet Dindar ise, "Afrin'e gerekirse oğlumun yerine ben giderim. Yeter ki o pislikler temizlensin. Bizi kimse yıldıramaz. Çocuğum vatan için gitti gazi oldu. Ben oğlumla gurur duyuyorum. Bir oğlum daha olsa Afrin'e gönderirim" diyerek ziyaret için teşekkür etti. -Aydın ŞAHBAZ

Manisa'da, Gördes ilçe Kaymakamı Fatih Ayaz, İlçe Garnizon Komutanı J. Kd. Bçvş Fazıl Kalyon, Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve yardımcısı Rıza Dilcan, belediye meclisi üyeleri, Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin'de yaralanan evli ve 1 çocuk babası Uzman Çavuş Süleyman Dindar'ın ailesini ziyaret ederek 'Geçmiş olsun' dileğinde bulundu. İlçe protokolü,  Güneşli Mahallesi'nde yaşayan asker ailesiyle evlerinde bir araya geldi. Süleyman Dindar'ın babası Mustafa Dindar ve Annesi Zinnet Dindar ile bir süre sohbet eden protokol, Süleyman Dindar'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Kaymakam Ayaz yaptığı açıklamada, "Devlet olarak dimdik ayaktayız. Bunlar kuduruyorlar bizi bir birbirimizden ayırmak istiyorlar. Et tırnaktan ayrılmaz ki Türk, Kürt bin yıldır kardeşçe aynı topraklarda yaşamışız. 1. Dünya Harbi'nde, Çanakkale'de omuz omuza savaşmışız. Niçin bu güzel vatan için. Bu vatanı kimse bölemez ve gücü de yetmez. Sınırlarımızı ihlal edenlere devletimizin askerimizin cevabı sert olacaktır. Devlet olarak, millet olarak biz sizlerin yanındayız. Tekrar geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin" dedi.

ASKER ANNESİ "OĞLUMLA GURUR DUYUYORUM"

Anne Zinnet Dindar ise, "Afrin'e gerekirse oğlumun yerine ben giderim. Yeter ki o pislikler temizlensin. Bizi kimse yıldıramaz. Çocuğum vatan için gitti gazi oldu. Ben oğlumla gurur duyuyorum. Bir oğlum daha olsa Afrin'e gönderirim" diyerek ziyaret için teşekkür etti. -Aydın ŞAHBAZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.