TUNCELİ'DE HELİKOPTER DÜŞTÜ

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2017 - 13:56, Güncelleme: 18.04.2017 - 13:56
 

TUNCELİ'DE HELİKOPTER DÜŞTÜ

Tunceli'de, içerisinde Ovacık İlçesi Hakimi ve güvenlik güçlerinin bulunduğu polis helikopteri düştü.
Tunceli'de düşen helikopterle ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı... Helikopter personeli acil kodla 112'yi aradı, yaralı var dedi. Tunceli Valiliği'nden yapılan açıklamada; Pülümür'den saat 11.40'ta havalanan helikopterden 10 dakika sonra sinyal alımı kesilmiştir. Helikopterde 7 polis, 1 hakim, 1 astsubay ve 3 mürettebat olduğu değerlendirilmektedir. Helikopterin olumsuz hava şartlarından dolayı düştüğü değerlendirilmekte olup bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi sevkedilmiştir" denildi. Bölgede arama kurtarma çalışmaları için Diyarbakır'dan CN235 tipi uçağı yönlendirdi. Ayrıca Havadan İhbar Kontrol (HİK) olarak adlandırılan E-7T Barış Kartalı uçağı da Tunceli'de helikopterden gelecek sinyali tespit etmek için uçuyor. Ayrıca iki Sikorsky S-70 arama kurtarma helikopteri de bölgede.
Tunceli'de, içerisinde Ovacık İlçesi Hakimi ve güvenlik güçlerinin bulunduğu polis helikopteri düştü.

Tunceli'de düşen helikopterle ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı... Helikopter personeli acil kodla 112'yi aradı, yaralı var dedi.

Tunceli Valiliği'nden yapılan açıklamada; Pülümür'den saat 11.40'ta havalanan helikopterden 10 dakika sonra sinyal alımı kesilmiştir. Helikopterde 7 polis, 1 hakim, 1 astsubay ve 3 mürettebat olduğu değerlendirilmektedir. Helikopterin olumsuz hava şartlarından dolayı düştüğü değerlendirilmekte olup bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi sevkedilmiştir" denildi.

Bölgede arama kurtarma çalışmaları için Diyarbakır'dan CN235 tipi uçağı yönlendirdi. Ayrıca Havadan İhbar Kontrol (HİK) olarak adlandırılan E-7T Barış Kartalı uçağı da Tunceli'de helikopterden gelecek sinyali tespit etmek için uçuyor. Ayrıca iki Sikorsky S-70 arama kurtarma helikopteri de bölgede.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.