CAN KAYBI YAŞANABİLİRDİ

WHATSAPP İHBAR HATTI (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.10.2019 - 17:59, Güncelleme: 11.10.2019 - 17:59
 

CAN KAYBI YAŞANABİLİRDİ

ŞEHZADELER
Olay, geçtiğimiz gün Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı 1. Anafartalar Mahallesi’nde bulunan Taç Bina’nın önünde yaşandı. Yol üzerinde bulunan ve her gün önünden binlerce insanın geçtiği binanın duvarından koptuğu belirtilen parça yoldan geçen 63 yaşındaki Halil Özçıkrıkçı’nın üzerine düştü. Köprücük kemiği kırılan Özçıkrıkçı’nın aynı zamanda baş ve kulak bölgesinde yaralanmalar var. Yaşadıkları tehlikeli olayı Manisa’da Denge Gazetesi whatsapp ihbar hattına ileten aile, eski binaların çevreye verebilecek zararlarının yetkililer tarafından tespit edilip bina sahiplerinin bu konuda önlem almaları gerektiğini aksi halde bu tür vakaaların ölüme kadar yol açabileceğini iletti. Manisa’da Denge Gazetesi olarak Özçıkrıkçı’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
ŞEHZADELER

Olay, geçtiğimiz gün Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı 1. Anafartalar Mahallesi’nde bulunan Taç Bina’nın önünde yaşandı. Yol üzerinde bulunan ve her gün önünden binlerce insanın geçtiği binanın duvarından koptuğu belirtilen parça yoldan geçen 63 yaşındaki Halil Özçıkrıkçı’nın üzerine düştü. Köprücük kemiği kırılan Özçıkrıkçı’nın aynı zamanda baş ve kulak bölgesinde yaralanmalar var. Yaşadıkları tehlikeli olayı Manisa’da Denge Gazetesi whatsapp ihbar hattına ileten aile, eski binaların çevreye verebilecek zararlarının yetkililer tarafından tespit edilip bina sahiplerinin bu konuda önlem almaları gerektiğini aksi halde bu tür vakaaların ölüme kadar yol açabileceğini iletti.
Manisa’da Denge Gazetesi olarak Özçıkrıkçı’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.