SICAKTAN GENLEŞEN ELEKTRİK TELLERİ ACİLEN YER ALTINA ALINMALI

WHATSAPP İHBAR HATTI (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.08.2018 - 06:12, Güncelleme: 02.08.2018 - 06:12
 

SICAKTAN GENLEŞEN ELEKTRİK TELLERİ ACİLEN YER ALTINA ALINMALI

Manisa’da yer altına alınmayan havai elektrik direkleri modernlikten uzak bir görüntü yarattığı gibi insan sağlığı açısından da büyük tehlike oluşturuyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Tarık Almış Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu (Güzelyurt Mahallesi, 5773. Sk. No:11)’deki elektrik tellerine takılan hafriyat kamyonu az kalsın ölüme davetiye çıkarıyordu. Elektrik tellerinin yer altına alınmamasından dolayı genleşerek yere doğru indiğini belirten kamyon sürücüsü yaşananları anlattı. “AZ KALSIN ÖLÜYORDUM”” Kamyon sürücüsü ölümle burun buruna geldiği o anları şöyle anlattı: “Dünya ülkeleri bu tür sorunlarını çözeli yüz yıllar oldu. Manisa’da bu sorun halen daha öylece duruyor. Kamyonumla geçerken, kamyon kasası genleşen ve yere doğru eğilen elektrik tellerine çarptı az kalsın akıma kapılarak ölüyordum. Allah korudu bizi. Manisa’nın yetkili müdür ve amirlerine acil çağrımdır. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yüzme Kompleksi önündeki caddede bulunan elektrik tellerini yer altına alsınlar. Yaz aylarında bu sorunlar yaşanırken kış aylarında da yağmurlu ve rüzgârlı havalarda kabloların kopması nedeniyle yüzlerce tehlike yaşıyoruz. Elektrik direkleri ve kablolar estetik olarak da kötü bir görüntü sergiliyor. Bu bir kamu hizmetidir. Yetkililer acilen bu duruma müdahale ederek bu telleri yer altına almalıdır.”  
Manisa’da yer altına alınmayan havai elektrik direkleri modernlikten uzak bir görüntü yarattığı gibi insan sağlığı açısından da büyük tehlike oluşturuyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Tarık Almış Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu (Güzelyurt Mahallesi, 5773. Sk. No:11)’deki elektrik tellerine takılan hafriyat kamyonu az kalsın ölüme davetiye çıkarıyordu. Elektrik tellerinin yer altına alınmamasından dolayı genleşerek yere doğru indiğini belirten kamyon sürücüsü yaşananları anlattı.
“AZ KALSIN ÖLÜYORDUM””
Kamyon sürücüsü ölümle burun buruna geldiği o anları şöyle anlattı: “Dünya ülkeleri bu tür sorunlarını çözeli yüz yıllar oldu. Manisa’da bu sorun halen daha öylece duruyor. Kamyonumla geçerken, kamyon kasası genleşen ve yere doğru eğilen elektrik tellerine çarptı az kalsın akıma kapılarak ölüyordum. Allah korudu bizi. Manisa’nın yetkili müdür ve amirlerine acil çağrımdır. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yüzme Kompleksi önündeki caddede bulunan elektrik tellerini yer altına alsınlar. Yaz aylarında bu sorunlar yaşanırken kış aylarında da yağmurlu ve rüzgârlı havalarda kabloların kopması nedeniyle yüzlerce tehlike yaşıyoruz. Elektrik direkleri ve kablolar estetik olarak da kötü bir görüntü sergiliyor. Bu bir kamu hizmetidir. Yetkililer acilen bu duruma müdahale ederek bu telleri yer altına almalıdır.”
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.