Yerle bir olan tenis sahasının onarılmasını istiyorlar

WHATSAPP İHBAR HATTI (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2021 - 11:47, Güncelleme: 10.02.2021 - 11:47
 

Yerle bir olan tenis sahasının onarılmasını istiyorlar

YUNUSEMRE Geçen hafta çıkan fırtınada, tenis sahası büyük zarara uğradığını belirten bir vatandaş, yetkililere şöyle seslendi; “Manisa'da tenis oynayabileceğimiz tek alan rüzgarda yerle bir oldu. Korttaki ağaçlar devrilmesi ile birlikte sahadaki teller devrildi. Bu alan onarılmadığı için sporcular, kapalı sahaya sevk edildi. Koronavirüs salgınında kapalı alanda bu sporu yapmak büyük tehlike. Kapalı salonda 2 kort var ve 10 tane de antrenör var. Yetkili kurumdan burayı bir an önce yenilemesini talep ediyoruz.”

YUNUSEMRE
Geçen hafta çıkan fırtınada, tenis sahası büyük zarara uğradığını belirten bir vatandaş, yetkililere şöyle seslendi; “Manisa'da tenis oynayabileceğimiz tek alan rüzgarda yerle bir oldu. Korttaki ağaçlar devrilmesi ile birlikte sahadaki teller devrildi. Bu alan onarılmadığı için sporcular, kapalı sahaya sevk edildi. Koronavirüs salgınında kapalı alanda bu sporu yapmak büyük tehlike. Kapalı salonda 2 kort var ve 10 tane de antrenör var. Yetkili kurumdan burayı bir an önce yenilemesini talep ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.