MOBİLYANIN MODASI DOĞTAŞ KELEBEK ARTIK MANİSA’DA

YEREL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.09.2017 - 22:01, Güncelleme: 14.09.2017 - 22:01
 

MOBİLYANIN MODASI DOĞTAŞ KELEBEK ARTIK MANİSA’DA

Mobilya sektörünün ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Markası’, ‘Mobilya Sektörünün Başarılı İhracatçısı Ödülü’, ‘Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü’ ve ‘Mobilya Sektörünün En Beğenilen Şirketi Ödülü’ gibi bir çok ödülün sahibi Doğtaş Kelebek Mobilya, artık Manisa’da. Doğtaş ve Kelebek Outlet Mağazası dün açıldı. Manisalı artık Mobilyanın Modasını, Kelebek Outlet Mağazasından takip edebilecek.
Nurgül YILMAZ Kusursuz masif detaylar, kullanışlı mekanizmalar, doğal ve yalın çizgiler, renklerin kusursuz uyumu, yaratıcı fonksiyonel detaylar, yaşam kalitenizi yükseltecek mobilya çeşitleri ile Mobilyanın ustası Doğtaş; 1972 yılından beri, Türk halkının birinci tercihi olarak ayakta durmayı başardı. Kendisi mütevazı ama ufku alabildiğine geniş bir Türk girişimcisi olan Hacı Ali Doğan’ın 45 yıl önce kurduğu bu dev şirket,  bugün  Dünya ve Türkiye’nin dünyanın birçok noktasında mağaza açtı. Ve Mobilya sektöründe kendi modasını yarattı.  MOBİLYADA ÖZGÜN ÇİZGİ DOĞTAŞ KELEBEK MOBİLYA Doğtaş ve Kelebek Outlet Mağazaları zincirine bir yenisi de Manisa’da eklendi.  İzmir-Bursa sürat yolu üzerinde Uncubozköy Mahallesi, Mimar Sinan Bulvarında dün açılışı yapılan Doğtaş ve Kelebek Outlet Mağazası, Mobilyada modayı Manisa’ya getirdi. Manisa protokolünün yoğun katılım gösterdiği açılış töreninde açılış kurdelesini, Doğtaş’ın kurucusu Davut Doğan kesti. Davut doğan açılış sırasında yeni mağazalarının Manisa’ya hayırlı olmasını dileyerek, mobilyada özgün çizgilerini Manisalıya sunacaklarını ifade etti.  Açılışa; Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları; Şule Uygur, Ramis Şiyak, Yunusemre Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar, AK Parti  İl Başkanı Berk Mersinli, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir,  Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, sektör temsilcileri ve davetliler katıldı.  “KELEBEK MOBİLYA GRUBU OLARAK KARDEŞ FİRMAYIZ”  Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya açılış töreninde yaptığı konuşmada, “böylesine elit bir mekanı Manisa'ya kazandıran Doğtaş Kurucusu Davut Doğan'ı tebrik ediyorum. Biz  artık Kelebek Mobilya Grubu olarak kardeş firmayız. Güzel işlere imza atacağız.  Yeni işletme hayırlı olsun" dedi.
Mobilya sektörünün ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Markası’, ‘Mobilya Sektörünün Başarılı İhracatçısı Ödülü’, ‘Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü’ ve ‘Mobilya Sektörünün En Beğenilen Şirketi Ödülü’ gibi bir çok ödülün sahibi Doğtaş Kelebek Mobilya, artık Manisa’da. Doğtaş ve Kelebek Outlet Mağazası dün açıldı. Manisalı artık Mobilyanın Modasını, Kelebek Outlet Mağazasından takip edebilecek.

Nurgül YILMAZ

Kusursuz masif detaylar, kullanışlı mekanizmalar, doğal ve yalın çizgiler, renklerin kusursuz uyumu, yaratıcı fonksiyonel detaylar, yaşam kalitenizi yükseltecek mobilya çeşitleri ile Mobilyanın ustası Doğtaş; 1972 yılından beri, Türk halkının birinci tercihi olarak ayakta durmayı başardı. Kendisi mütevazı ama ufku alabildiğine geniş bir Türk girişimcisi olan Hacı Ali Doğan’ın 45 yıl önce kurduğu bu dev şirket,  bugün  Dünya ve Türkiye’nin dünyanın birçok noktasında mağaza açtı. Ve Mobilya sektöründe kendi modasını yarattı. 

MOBİLYADA ÖZGÜN ÇİZGİ DOĞTAŞ KELEBEK MOBİLYA

Doğtaş ve Kelebek Outlet Mağazaları zincirine bir yenisi de Manisa’da eklendi.  İzmir-Bursa sürat yolu üzerinde Uncubozköy Mahallesi, Mimar Sinan Bulvarında dün açılışı yapılan Doğtaş ve Kelebek Outlet Mağazası, Mobilyada modayı Manisa’ya getirdi. Manisa protokolünün yoğun katılım gösterdiği açılış töreninde açılış kurdelesini, Doğtaş’ın kurucusu Davut Doğan kesti. Davut doğan açılış sırasında yeni mağazalarının Manisa’ya hayırlı olmasını dileyerek, mobilyada özgün çizgilerini Manisalıya sunacaklarını ifade etti. 

Açılışa; Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları; Şule Uygur, Ramis Şiyak, Yunusemre Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar, AK Parti  İl Başkanı Berk Mersinli, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir,  Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, sektör temsilcileri ve davetliler katıldı. 

“KELEBEK MOBİLYA GRUBU OLARAK KARDEŞ FİRMAYIZ”

 Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya açılış töreninde yaptığı konuşmada, “böylesine elit bir mekanı Manisa'ya kazandıran Doğtaş Kurucusu Davut Doğan'ı tebrik ediyorum. Biz  artık Kelebek Mobilya Grubu olarak kardeş firmayız. Güzel işlere imza atacağız.  Yeni işletme hayırlı olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.