Fethiye’de dalgıçlardan deniz altında şampiyonluk kutlaması

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2025 - 14:07, Güncelleme: 25.05.2025 - 13:02
 

Fethiye’de dalgıçlardan deniz altında şampiyonluk kutlaması

Fethiye’de dalgıçlardan deniz altında şampiyonluk kutlaması
Fethiye’de bir grup dalgıç, su altında sarı-kırmızılı bayraklarla resmi geçit yaparak Galatasaray’ın şampiyonluğunu kutladılar. Galatasaray’ın Trendyol Süper Lig’de 2024-2025 sezonu şampiyonluğu sonrası kutlamalar devam ediyor. Sarı-kırmızıların 25. şampiyonluğunu kazanması sebebiyle Muğla’nın Fethiye ilçesinde bir grup dalgıç deniz dibinde sarı-kırmızılı Galatasaray bayraklarıyla resmi geçit gerçekleştirdi. Fethiye Dalış Merkezi dalgıç eğitmenleri Önder Diktaş, Alperen Beyaz, Barış Safran, Berkay Çetin, Burkay Kayıran ve İbrahim Tombak Dalyan koyunda denizin 5 metre derinliğinde sarı kırmızı bayraklarla şampiyonluk kutlaması gerçekleştirdiler. Dalgıçlar, üzerinde 5 yıldız bulunan aslanlı bayraklar ile deniz dibinde balıklar arasında şampiyonluk turu attılar. Bir dalgıç ise üzerinde, "Gerçekleri tarih yazar tarihi de Galatasaray" yazılı sarı-kırmızılı kaşkol açarken deniz dibinin sessizliğine Galatasaray’ın şampiyonluk coşkusunu taşıdı. Dalgıç eğitmeni Önder Diktaş, "Fethiye Dalış Merkezi olarak 2024-2025 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray’ı gönülden kutluyoruz. Suyun altındaki sessizliğe bu büyük zaferin coşkusunu taşıyoruz. Şampiyon Galatasaray. Denizin derinliklerinden zaferin zirvesine. Biz de su altında Galatasaray’ın hem 5. yıldızını, hem 25. şampiyonluğunu kutladık, çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.
Fethiye’de dalgıçlardan deniz altında şampiyonluk kutlaması
Fethiye’de bir grup dalgıç, su altında sarı-kırmızılı bayraklarla resmi geçit yaparak Galatasaray’ın şampiyonluğunu kutladılar.
Galatasaray’ın Trendyol Süper Lig’de 2024-2025 sezonu şampiyonluğu sonrası kutlamalar devam ediyor. Sarı-kırmızıların 25. şampiyonluğunu kazanması sebebiyle Muğla’nın Fethiye ilçesinde bir grup dalgıç deniz dibinde sarı-kırmızılı Galatasaray bayraklarıyla resmi geçit gerçekleştirdi.
Fethiye Dalış Merkezi dalgıç eğitmenleri Önder Diktaş, Alperen Beyaz, Barış Safran, Berkay Çetin, Burkay Kayıran ve İbrahim Tombak Dalyan koyunda denizin 5 metre derinliğinde sarı kırmızı bayraklarla şampiyonluk kutlaması gerçekleştirdiler.
Dalgıçlar, üzerinde 5 yıldız bulunan aslanlı bayraklar ile deniz dibinde balıklar arasında şampiyonluk turu attılar. Bir dalgıç ise üzerinde, "Gerçekleri tarih yazar tarihi de Galatasaray" yazılı sarı-kırmızılı kaşkol açarken deniz dibinin sessizliğine Galatasaray’ın şampiyonluk coşkusunu taşıdı.
Dalgıç eğitmeni Önder Diktaş, "Fethiye Dalış Merkezi olarak 2024-2025 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray’ı gönülden kutluyoruz. Suyun altındaki sessizliğe bu büyük zaferin coşkusunu taşıyoruz. Şampiyon Galatasaray. Denizin derinliklerinden zaferin zirvesine. Biz de su altında Galatasaray’ın hem 5. yıldızını, hem 25. şampiyonluğunu kutladık, çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.