OSMANİYE’DE KORKUTAN DEPREM

GENEL 19.10.2025 - 16:20, Güncelleme: 19.10.2025 - 16:22
 

OSMANİYE’DE KORKUTAN DEPREM

Son dönemde devam eden deprem fırtınalarına bir yenisi daha eklendi. Merkez üssü Osmaniye olan 4,1 büyüklüğünde deprem medyana geldi. 7 km derinlikte meydana gelen deprem çevre illerde de paniğe neden oldu.
Türkiye beşik gibi sallanmaya devam ederken bir korkutan haber de Osmaniye'den geldi. 4,1 BÜYÜKLÜNDE ÖLÇÜLDÜ Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Sumbas olan 4,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Editör: PINAR ÖZEL
Son dönemde devam eden deprem fırtınalarına bir yenisi daha eklendi. Merkez üssü Osmaniye olan 4,1 büyüklüğünde deprem medyana geldi. 7 km derinlikte meydana gelen deprem çevre illerde de paniğe neden oldu.

Türkiye beşik gibi sallanmaya devam ederken bir korkutan haber de Osmaniye'den geldi.

4,1 BÜYÜKLÜNDE ÖLÇÜLDÜ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Sumbas olan 4,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Editör: PINAR ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.