YUNUSEMRE HEM’DEN ANLAMLI KUTLAMA

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2026 - 14:58, Güncelleme: 06.01.2026 - 15:15
 

YUNUSEMRE HEM’DEN ANLAMLI KUTLAMA

Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarını ağırladı. Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, 2026 yılının 'Aile Yılı' ilan edildiğini hatırlatarak, "Basını ailemizin bir parçası olarak görüyoruz" mesajını verdi.
Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, her yıl olduğu gibi bu yıl da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü unutmadı. Kurum bünyesinde düzenlenen programa; Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Aydın ve çok sayıda basın mensubu katıldı. EĞİTİM CAMİASINDAN BASINA TEŞEKKÜR Programın açılış konuşmasını yapan Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz, kurumun gerçekleştirdiği her etkinliğin halka duyurulmasında basın mensuplarının kritik bir rol üstlendiğini vurguladı. Oğuz, programa katılan tüm gazetecilere teşekkür ederek mesleki hayatlarında başarılar diledi. 2026 'AİLE YILI' VURGUSU VE MAARİF MODELİ Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, konuşmasında gazetecilerin sadece bir haber kaynağı değil, eğitim ailesinin bir ferdi olduğunu ifade etti. 2026 yılının 'Aile Yılı' ilan edilmesine dikkat çeken Demirtaş, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile köklerden alınan gücün geleceğe taşınmasının hedeflendiğini söyledi. Demirtaş, "Samimiyet ve güvenin olmadığı yerde yapılan işler eksik kalır. Eğitimdeki çalışmaların kamuoyuna doğru aktarılmasında basının sorumluluğu çok kıymetlidir" dedi. GAZETECİLER CEMİYETİ’NDEN TEŞEKKÜR Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Aydın ise Yunusemre’deki eğitim kurumlarının çalışmalarını keyifle takip ettiklerini belirtti. Nazik ev sahipliği için teşekkür eden Aydın, Manisa basını olarak eğitim faaliyetlerini desteklemeye devam edeceklerini kaydetti. Buluşma, günün anısına çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi. (İHA)
Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarını ağırladı. Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, 2026 yılının 'Aile Yılı' ilan edildiğini hatırlatarak, "Basını ailemizin bir parçası olarak görüyoruz" mesajını verdi.

Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, her yıl olduğu gibi bu yıl da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü unutmadı. Kurum bünyesinde düzenlenen programa; Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Aydın ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

EĞİTİM CAMİASINDAN BASINA TEŞEKKÜR

Programın açılış konuşmasını yapan Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz, kurumun gerçekleştirdiği her etkinliğin halka duyurulmasında basın mensuplarının kritik bir rol üstlendiğini vurguladı. Oğuz, programa katılan tüm gazetecilere teşekkür ederek mesleki hayatlarında başarılar diledi.

2026 'AİLE YILI' VURGUSU VE MAARİF MODELİ

Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, konuşmasında gazetecilerin sadece bir haber kaynağı değil, eğitim ailesinin bir ferdi olduğunu ifade etti. 2026 yılının 'Aile Yılı' ilan edilmesine dikkat çeken Demirtaş, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile köklerden alınan gücün geleceğe taşınmasının hedeflendiğini söyledi. Demirtaş, "Samimiyet ve güvenin olmadığı yerde yapılan işler eksik kalır. Eğitimdeki çalışmaların kamuoyuna doğru aktarılmasında basının sorumluluğu çok kıymetlidir" dedi.

GAZETECİLER CEMİYETİ’NDEN TEŞEKKÜR

Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Aydın ise Yunusemre’deki eğitim kurumlarının çalışmalarını keyifle takip ettiklerini belirtti. Nazik ev sahipliği için teşekkür eden Aydın, Manisa basını olarak eğitim faaliyetlerini desteklemeye devam edeceklerini kaydetti. Buluşma, günün anısına çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi. (İHA)

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.