Manisa’da kaybolan çocuğu jandarma buldu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2022 - 14:59, Güncelleme: 11.06.2022 - 14:59
 

Manisa’da kaybolan çocuğu jandarma buldu

Manisa’nın Salihli ilçesinde kaybolan 12 yaşındaki çocuk jandarma ekipleri tarafından bulunarak aileye teslim edildi.
Olay, Salihli’ye bağlı Yeşilova Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, baba M.E.(41), jandarma ekiplerine epilepsi olan 12 yaşındaki kızı A.E’den yaklaşık 2 saattir haber alamadığını, mahallede ve çevrede araştırma yaptığını ancak çocuğunun bulamadığını, hayatından endişe ettiğini bildirdi. Kayıp başvurusunda bulunulması üzerine İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Doğukan Karaaslan ile birlikte 9 asayiş timi, 1 trafik timi, 2 JASAT, 2 cezaevi sevk timi ve KOM timi olmak üzere toplam 55 personel arama çalışmalarına başladı.    Yaklaşık 2 buçuk saatlik aramalar sonucunda 12 yaşındaki kız çocuğu A.E, merada bulundu. Sağlık kontrolünden geçirilen A.E. daha sonra ailesine teslim edildi. 
Manisa’nın Salihli ilçesinde kaybolan 12 yaşındaki çocuk jandarma ekipleri tarafından bulunarak aileye teslim edildi.

Olay, Salihli’ye bağlı Yeşilova Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, baba M.E.(41), jandarma ekiplerine epilepsi olan 12 yaşındaki kızı A.E’den yaklaşık 2 saattir haber alamadığını, mahallede ve çevrede araştırma yaptığını ancak çocuğunun bulamadığını, hayatından endişe ettiğini bildirdi. Kayıp başvurusunda bulunulması üzerine İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Doğukan Karaaslan ile birlikte 9 asayiş timi, 1 trafik timi, 2 JASAT, 2 cezaevi sevk timi ve KOM timi olmak üzere toplam 55 personel arama çalışmalarına başladı. 

  Yaklaşık 2 buçuk saatlik aramalar sonucunda 12 yaşındaki kız çocuğu A.E, merada bulundu. Sağlık kontrolünden geçirilen A.E. daha sonra ailesine teslim edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.