Menemen’de deri fabrikasında yangın

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.06.2022 - 12:35, Güncelleme: 10.06.2022 - 12:35
 

Menemen’de deri fabrikasında yangın

İzmir’in Menemen ilçesinde, deri fabrikasında çıkan yangın paniğe neden oldu.
İzmir’in Menemen ilçesinde, deri fabrikasında çıkan yangın paniğe neden oldu. Menemen ilçesi Maltepe Organize Sanayi Bölgesindeki deri fabrikasında yangın çıktı. Saat 10.00 sıralarında başlayan yangına; Aliağa, Foça ve Menemen’den çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler kısa sürede yangına müdahale ederken, fabrika alev alev yandı. Takviye itfaiye ekiplerinin sevk edildiği yangına dört bir koldan müdahale eden ekipler, alevleri güçlükle kontrol altına aldı. Maddi hasarın meydana geldiği yangınla ilgili tahkikat başlatıldı.
İzmir’in Menemen ilçesinde, deri fabrikasında çıkan yangın paniğe neden oldu.

İzmir’in Menemen ilçesinde, deri fabrikasında çıkan yangın paniğe neden oldu.

Menemen ilçesi Maltepe Organize Sanayi Bölgesindeki deri fabrikasında yangın çıktı. Saat 10.00 sıralarında başlayan yangına; Aliağa, Foça ve Menemen’den çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler kısa sürede yangına müdahale ederken, fabrika alev alev yandı. Takviye itfaiye ekiplerinin sevk edildiği yangına dört bir koldan müdahale eden ekipler, alevleri güçlükle kontrol altına aldı.

Maddi hasarın meydana geldiği yangınla ilgili tahkikat başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.