Uyuşturucu ile yakalanan 3 şüpheli gözaltına alındı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2022 - 14:02, Güncelleme: 14.10.2022 - 14:02
 

Uyuşturucu ile yakalanan 3 şüpheli gözaltına alındı

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde uyuşturucu maddelerle yakalanan biri kadın 3 şüpheli jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
  Manisa'nın Yunusemre ilçesi, Muradiye Mahallesi'nde saat 06.00 sıralarında jandarma ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışma sonucu B.Y. (25), K.K. (24) adlı şahıslar ile R.D. (19) adlı kadının üzerlerinde ve B.Y. isimli şahsın ikametinde 1476 adet sentetik ecza hapı, 10 bin 200 TL nakit para, 1 adet 9 mm kuru sıkı tabanca, uyuşturucu ve uyarıcı madde içmek için kullanılan aparat ele geçirildi.   3 şüpheli gözaltına alınırken olayla ilgili tahkikatın devam ettiği öğrenildi.
Manisa'nın Yunusemre ilçesinde uyuşturucu maddelerle yakalanan biri kadın 3 şüpheli jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

  Manisa'nın Yunusemre ilçesi, Muradiye Mahallesi'nde saat 06.00 sıralarında jandarma ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışma sonucu B.Y. (25), K.K. (24) adlı şahıslar ile R.D. (19) adlı kadının üzerlerinde ve B.Y. isimli şahsın ikametinde 1476 adet sentetik ecza hapı, 10 bin 200 TL nakit para, 1 adet 9 mm kuru sıkı tabanca, uyuşturucu ve uyarıcı madde içmek için kullanılan aparat ele geçirildi.

  3 şüpheli gözaltına alınırken olayla ilgili tahkikatın devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.