ABC EĞİTİM KURUMLARI’NDAN MANİSALILARA DEV HİZMET

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.12.2022 - 18:29, Güncelleme: 09.12.2022 - 18:29
 

ABC EĞİTİM KURUMLARI’NDAN MANİSALILARA DEV HİZMET

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde hizmet vermekte olan ABC Eğitim Kurumları, son zamanlarda büyük rağbet gören İHA 2 Drone ehliyetini Manisalıların ayağına kadar getirdi.
ABC Eğitim Kurumları kurucusu Adnan Soytürk, Manisa’ya 6 pilot eğitmenin kurs vermek için geldiğini ifade etti. Soytürk, tüm Manisalıları eğitim almak için kurslara davet etti. “15 GÜN KURS VERECEKLER” Konu hakkında konuşan Soytürk, “Amacımız Manisalı kursiyerlerimizi Ankara'ya gitmeden, yerinde İHA 2 Drone ehliyeti sahibi yapmak. Bu amaçla Ankara'dan 6 pilot eğitmenden oluşan bir eğitmen grubu getirttik. Bu eğitmenler kursiyerlerimize 9 günü teorik 6 günü de sahada olmak üzere uygulamalı bir şekilde 15 gün süreyle kurs verecekler. Kursun sonunda başarılı olan kursiyerlerimiz İHA 2 Drone ehliyetini almaya hak kazanacaklardır. Tüm Manisalı hemşehrilerimizi kursumuza bekliyoruz. "diye konuştu.
Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde hizmet vermekte olan ABC Eğitim Kurumları, son zamanlarda büyük rağbet gören İHA 2 Drone ehliyetini Manisalıların ayağına kadar getirdi.

ABC Eğitim Kurumları kurucusu Adnan Soytürk, Manisa’ya 6 pilot eğitmenin kurs vermek için geldiğini ifade etti. Soytürk, tüm Manisalıları eğitim almak için kurslara davet etti.

“15 GÜN KURS VERECEKLER”

Konu hakkında konuşan Soytürk, “Amacımız Manisalı kursiyerlerimizi Ankara'ya gitmeden, yerinde İHA 2 Drone ehliyeti sahibi yapmak. Bu amaçla Ankara'dan 6 pilot eğitmenden oluşan bir eğitmen grubu getirttik. Bu eğitmenler kursiyerlerimize 9 günü teorik 6 günü de sahada olmak üzere uygulamalı bir şekilde 15 gün süreyle kurs verecekler. Kursun sonunda başarılı olan kursiyerlerimiz İHA 2 Drone ehliyetini almaya hak kazanacaklardır. Tüm Manisalı hemşehrilerimizi kursumuza bekliyoruz. "diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.