İZTÜ’DE İLK MEZUNİYET HEYECANI

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2022 - 18:14, Güncelleme: 30.06.2022 - 18:14
 

İZTÜ’DE İLK MEZUNİYET HEYECANI

İzmir Tınaztepe Üniversitesi (İZTÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2021-2022 akademik yılı mezuniyet töreni ile ilk mezunlarını verdi.
2018 yılında kurulan İzmir Tınaztepe Üniversitesi kampüsünde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde yüksekokul ve lisansüstü eğitim enstitüsünden mezun olan öğrenciler, keplerini havaya atarak üniversite hayatlarını başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadı Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende açılış konuşmasını gerçekleştiren İzmir Tınaztepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Güvençer, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulundan mezun olan öğrenciler için mutlu ve gururlu olduklarını belirtti. Güvençer, Lisansüstü Eğitim Enstitüsünün ilk mezunları olan Ebelik ve Hemşirelik bölümlerini mesleki yaşamlarının yanı sıra akademik yaşamlarının da ilk basamağı olan yüksek lisans eğitimlerini başarıyla tamamladıkları için tebrik etti. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu programlarından mezun olan öğrencilere sağlık çalışanı olmak için pandemi süreci gibi zor bir dönemde kararlılık gösterdikleri için kutlayarak tüm insanlığa güzellikler getirmesini temenni etti. EN ETKİLİ YÖNTEM ÇALIŞMAKTIR Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda okul birincisi olarak mezun olan Ameliyathane Hizmetleri programı mezunu Nazire Sinem Yiğit, hayatta her zaman bir hedefi olduğunu, hedeflerini azim ve kararlılıkla başardığını belirterek “İnsan için en etkili yöntem çalışmak ve başarmaktır. Okuyarak, çalışarak yetmiş bir toplum daima başarı ve güçlü olacaktır.” dedi. Arkadaşlarının mezuniyet coşkusunu paylaştığını belirten Nazire Sinem Yiğit’e birincilik ödülü, İzmir Tınaztepe Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Mehmet Bektur tarafından takdim edilirken okul ikincisi Fizyoterapi Programı mezunu Tuğçe Arılık ve okul üçüncüsü Ameliyathane Hizmetleri Programı mezunu Çağla Kaçar plaketlerini Rektör Prof. Dr. Mustafa Güvençer ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emine Özçınar’dan aldılar. Tören, mezun öğrencilerin belgelerini alması, mesleğinin unutulmayan anlarından biri olan sağlıkçı andının okutulmasının ve ardından keplerin coşkuyla havaya atılmasıyla sona erdi.
İzmir Tınaztepe Üniversitesi (İZTÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2021-2022 akademik yılı mezuniyet töreni ile ilk mezunlarını verdi.

2018 yılında kurulan İzmir Tınaztepe Üniversitesi kampüsünde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde yüksekokul ve lisansüstü eğitim enstitüsünden mezun olan öğrenciler, keplerini havaya atarak üniversite hayatlarını başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadı Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende açılış konuşmasını gerçekleştiren İzmir Tınaztepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Güvençer, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulundan mezun olan öğrenciler için mutlu ve gururlu olduklarını belirtti. Güvençer, Lisansüstü Eğitim Enstitüsünün ilk mezunları olan Ebelik ve Hemşirelik bölümlerini mesleki yaşamlarının yanı sıra akademik yaşamlarının da ilk basamağı olan yüksek lisans eğitimlerini başarıyla tamamladıkları için tebrik etti. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu programlarından mezun olan öğrencilere sağlık çalışanı olmak için pandemi süreci gibi zor bir dönemde kararlılık gösterdikleri için kutlayarak tüm insanlığa güzellikler getirmesini temenni etti.

EN ETKİLİ YÖNTEM ÇALIŞMAKTIR

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda okul birincisi olarak mezun olan Ameliyathane Hizmetleri programı mezunu Nazire Sinem Yiğit, hayatta her zaman bir hedefi olduğunu, hedeflerini azim ve kararlılıkla başardığını belirterek “İnsan için en etkili yöntem çalışmak ve başarmaktır. Okuyarak, çalışarak yetmiş bir toplum daima başarı ve güçlü olacaktır.” dedi. Arkadaşlarının mezuniyet coşkusunu paylaştığını belirten Nazire Sinem Yiğit’e birincilik ödülü, İzmir Tınaztepe Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Mehmet Bektur tarafından takdim edilirken okul ikincisi Fizyoterapi Programı mezunu Tuğçe Arılık ve okul üçüncüsü Ameliyathane Hizmetleri Programı mezunu Çağla Kaçar plaketlerini Rektör Prof. Dr. Mustafa Güvençer ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emine Özçınar’dan aldılar.

Tören, mezun öğrencilerin belgelerini alması, mesleğinin unutulmayan anlarından biri olan sağlıkçı andının okutulmasının ve ardından keplerin coşkuyla havaya atılmasıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.