ÇEYREĞİN ÇEYREĞİNE TALEP ARTTI!

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2021 - 13:40, Güncelleme: 14.12.2021 - 13:40
 

ÇEYREĞİN ÇEYREĞİNE TALEP ARTTI!

Bir dönem düğünlerin gözdesi olan çeyrek altının satış fiyatı bin 330 liraya ulaşması sonucu yakınlarının düğünlerinde altın takmak isteyenler çeyrek yerine 0.25 ve 0.50 gram altına yöneldi.
Son zamanlarda sektörün hareketli günler geçirdiğini söyleyen kuyumcu Ersen Baylan, satıştan çok alım yaptıklarını ve düğünler için çeyrek veya gram altın satışlarının düştüğünü vurguladı. Baylan, “Altın şu an yükselişte ve yükselmeye de devam ediyor. Eskiden düğünlerde çeyrek takan vatandaşlarımız 0.25 gram altın ya da 0.50 gram altın takıyor. Vatandaşlar daha çok bozdurma yönünde ilerliyor.” dedi. GRAM 1000 LİRA OLACAK ENDİŞESİ Ev ve araba alan vatandaşlar altınlarını bozdurduğunu ifade eden Baylan, özellikle düğün yapacak ailelerin daha da pahalanacak düşüncesiyle bu dönemde altın almaya çalıştıklarını kaydederek, “Altının daha yükselecek düşüncesiyle şimdiden altın alan vatandaşlarda çok. Doların yılbaşında 20 liraya çıkacağı söylentisiyle vatandaşlar şu dönemde alım yapıyor. İnsanlarda yılbaşından sonra grazam 1000 lira olabileceğini düşünüyor. Bence bu saatten sonra artık altın düşmeyecek” şeklinde konuştu.  ALTIN FİYATLARI DUDAK UÇUKLATIYOR Kent merkezinde bulunan kuyumcularda gram altın 820 liradan, 0.25 Gram Altın: 200, 0.50 gram altın ise 400 liradan alıcı buluyor. Çeyrek altın ise bin 330, Cumhuriyet altını 5 bin 305 liradan alıcı buluyor.
Bir dönem düğünlerin gözdesi olan çeyrek altının satış fiyatı bin 330 liraya ulaşması sonucu yakınlarının düğünlerinde altın takmak isteyenler çeyrek yerine 0.25 ve 0.50 gram altına yöneldi.

Son zamanlarda sektörün hareketli günler geçirdiğini söyleyen kuyumcu Ersen Baylan, satıştan çok alım yaptıklarını ve düğünler için çeyrek veya gram altın satışlarının düştüğünü vurguladı. Baylan, “Altın şu an yükselişte ve yükselmeye de devam ediyor. Eskiden düğünlerde çeyrek takan vatandaşlarımız 0.25 gram altın ya da 0.50 gram altın takıyor. Vatandaşlar daha çok bozdurma yönünde ilerliyor.” dedi.

GRAM 1000 LİRA OLACAK ENDİŞESİ

Ev ve araba alan vatandaşlar altınlarını bozdurduğunu ifade eden Baylan, özellikle düğün yapacak ailelerin daha da pahalanacak düşüncesiyle bu dönemde altın almaya çalıştıklarını kaydederek, “Altının daha yükselecek düşüncesiyle şimdiden altın alan vatandaşlarda çok. Doların yılbaşında 20 liraya çıkacağı söylentisiyle vatandaşlar şu dönemde alım yapıyor. İnsanlarda yılbaşından sonra grazam 1000 lira olabileceğini düşünüyor. Bence bu saatten sonra artık altın düşmeyecek” şeklinde konuştu. 

ALTIN FİYATLARI DUDAK UÇUKLATIYOR

Kent merkezinde bulunan kuyumcularda gram altın 820 liradan, 0.25 Gram Altın: 200, 0.50 gram altın ise 400 liradan alıcı buluyor. Çeyrek altın ise bin 330, Cumhuriyet altını 5 bin 305 liradan alıcı buluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.