“MANİSA’DA ESNAF VE ŞİRKETLER KAPANIYOR”

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2022 - 15:52, Güncelleme: 24.10.2022 - 15:52
 

“MANİSA’DA ESNAF VE ŞİRKETLER KAPANIYOR”

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek Manisa ve tüm Türkiye'de esnafların sıkıntılı günler geçirdiğini çok sayıda esnaf ve şirketin kapandığını söyledi.
Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek; kira, elektrik, su, vergi, SSK pirim, akaryakıt ve diğer girdilerin yüksek olduğunu aktardı. "HÜKÜMET ESNAFA SAHİP ÇIKMALIDIR” Başkan Şimşek, "Hükümet esnafa sahip çıkmalıdır. Girdi maliyetleri çok yüksek. Manisa'da ve tüm Türkiye'de esnaf ve şirketler kapanıyor. İktidar partisi çok acil esnaf ve şirketlere destek vermelidir. Esnaf ve şirketlerin kapanması işsizliğin artması demektir. Yılın ilk 9 ayında 15 bin 864 şirket kapandı. TOBB verilerine göre, eylül ayında 2 bin 66 şirket kapandı ve yılın ilk 9 ayında toplamda 15 bin 864 şirket kapanmış oldu. 2022'nin ilk 9 ayında kapanan şirket sayısı, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 62,7 oranında arttı." dedi. BAŞKAN ŞİMŞEK’TEN ALIM GÜCÜ ÇIKIŞI Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek son olarak, ekonomide ve piyasalardaki güvensizlik nedeniyle vatandaşlar da tedirgin olduğu vatandaşların alım gücünün her geçen gün düştüğünü sözlerine ekledi.
Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek Manisa ve tüm Türkiye'de esnafların sıkıntılı günler geçirdiğini çok sayıda esnaf ve şirketin kapandığını söyledi.

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek; kira, elektrik, su, vergi, SSK pirim, akaryakıt ve diğer girdilerin yüksek olduğunu aktardı.

"HÜKÜMET ESNAFA SAHİP ÇIKMALIDIR”

Başkan Şimşek, "Hükümet esnafa sahip çıkmalıdır. Girdi maliyetleri çok yüksek. Manisa'da ve tüm Türkiye'de esnaf ve şirketler kapanıyor. İktidar partisi çok acil esnaf ve şirketlere destek vermelidir. Esnaf ve şirketlerin kapanması işsizliğin artması demektir. Yılın ilk 9 ayında 15 bin 864 şirket kapandı. TOBB verilerine göre, eylül ayında 2 bin 66 şirket kapandı ve yılın ilk 9 ayında toplamda 15 bin 864 şirket kapanmış oldu. 2022'nin ilk 9 ayında kapanan şirket sayısı, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 62,7 oranında arttı." dedi.

BAŞKAN ŞİMŞEK’TEN ALIM GÜCÜ ÇIKIŞI

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek son olarak, ekonomide ve piyasalardaki güvensizlik nedeniyle vatandaşlar da tedirgin olduğu vatandaşların alım gücünün her geçen gün düştüğünü sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.