Yeni yıla görkemli bir eğlence ile “merhaba” demek isteyenlerin ilk adresi… WYNDHAM GRAND İZMİR ÖZDİLEK

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2021 - 14:02, Güncelleme: 27.12.2021 - 14:02
 

Yeni yıla görkemli bir eğlence ile “merhaba” demek isteyenlerin ilk adresi… WYNDHAM GRAND İZMİR ÖZDİLEK

Yeni yılı sevdikleriyle birlikte karşılamak isteyenlerin ilk tercihi Wyndham Grand İzmir Özdilek, her yıl olduğu gibi bu yıl da konuklarına güzel bir yılbaşı eğlence programı hazırlamanın heyecanını yaşıyor. Otelin Genel Müdürü Funda Çam “Otelimizin şık ambiyansına yakışır zenginlikteki menülerimiz, sınırsız yerli içecek ikramı ve birbirinden eğlenceli müzik programı alternatifleri ile yeni yıla hazırız. Yılbaşı programlarımızı tercih eden misafirlerimiz hem sunduğumuz seçkin lezzetlerin hem de kaliteli ve eğlenceli programların tadını çıkaracak, 2022 yılına muhteşem bir kutlama ile başlayacak” dedi.  LİMİTSİZ EĞLENCE Yılbaşı gecesinde Konak Salonu’nda Deniz Kınay & Özge Özesmer ile Enjoy Orkestrası ile coşku doruğa ulaşacak. Oryantal performansı ile gece boyu devam edecek eğlence ile konuklara unutulmaz bir yılbaşı eğlencesi yaşatılacak. Carême Restaurant’ta ise canlı piyano müziği ve Asu Şebnem & Malik ikilisi misafirlere hafızalardan silinmeyecek bir yılbaşı kutlaması sunacak. Ayrıca Wyndham Grand İzmir Özdilek’in tüm salonlarında zengin yılbaşı gala menüsü ve limitsiz yerli içecek servisiyle kutlamalar sürecek. ÇOCUKLARA ÖZEL YENİ YIL PARTİSİ Minik misafirler, açık büfe akşam yemeği ve limitsiz meşrubat servisinin sunulduğu gecede 2022’yi müzik ve dansla karşılayacak. Wyndham Grand İzmir Özdilek’te ayrıcalıklı bir yılbaşı eğlencesi için sunulan alternatifli konaklama ve gala paketlerini kaçırmayın. GÜVENLİ TURİZM SERTİFİKASINA SAHİP İLK OTEL Wyndham Grand İzmir Özdilek, Turizm Bakanlığı adına Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yapılan “Güvenli Turizm Sertifikası” denetlemesini başarıyla geçerek İzmir’in merkezinde yer alan beş yıldızlı oteller arasında Güvenli Turizm Sertifikasına sahip ilk otel oldu. Wyndham Grand İzmir Özdilek’te TS EN ISO 9001:2015 - Kalite Yönetim Sistemi, TS ISO 10002:2018 - Misafir Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve TS EN ISO 22000 - Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi uygulanmakta. Kapalı havuz ve çocuk havuzu İzmir Valiliği İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlere istinaden Temiz Havuz Sertifikası aldı. Covid-19 virüsü ile mücadele kapsamında süreçleri Wyndham Hotels & Resorts, Dünya Sağlık Örgütü, T.C. Sağlık Bakanlığı, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı‘nın belirlemiş olduğu kurallar çerçevesinde planlanmış ve uygulanmakta. Gıda ve hijyen teknolojisi denetlemeleri, corona virüsü (Covid-19) ile mücadelede dezenfeksiyon ve korunma yöntemleri eğitimleri özel bir firma tarafından devamlı olarak gerçekleştirilmekte. Otelde kullanılan tüm kimyasallar ve dezenfektanlar T.C. Sağlık Bakanlığı onaylıdır. Pandemi sürecinde misafirlerimizin sağlığı ve güvenliği için almış olduğumuz tedbirler, resmi makamlar tarafından açıklanacak olan son tarihe kadar uygulanacaktır.

Yeni yılı sevdikleriyle birlikte karşılamak isteyenlerin ilk tercihi Wyndham Grand İzmir Özdilek, her yıl olduğu gibi bu yıl da konuklarına güzel bir yılbaşı eğlence programı hazırlamanın heyecanını yaşıyor.

Otelin Genel Müdürü Funda Çam “Otelimizin şık ambiyansına yakışır zenginlikteki menülerimiz, sınırsız yerli içecek ikramı ve birbirinden eğlenceli müzik programı alternatifleri ile yeni yıla hazırız. Yılbaşı programlarımızı tercih eden misafirlerimiz hem sunduğumuz seçkin lezzetlerin hem de kaliteli ve eğlenceli programların tadını çıkaracak, 2022 yılına muhteşem bir kutlama ile başlayacak” dedi. 

LİMİTSİZ EĞLENCE

Yılbaşı gecesinde Konak Salonu’nda Deniz Kınay & Özge Özesmer ile Enjoy Orkestrası ile coşku doruğa ulaşacak. Oryantal performansı ile gece boyu devam edecek eğlence ile konuklara unutulmaz bir yılbaşı eğlencesi yaşatılacak. Carême Restaurant’ta ise canlı piyano müziği ve Asu Şebnem & Malik ikilisi misafirlere hafızalardan silinmeyecek bir yılbaşı kutlaması sunacak. Ayrıca Wyndham Grand İzmir Özdilek’in tüm salonlarında zengin yılbaşı gala menüsü ve limitsiz yerli içecek servisiyle kutlamalar sürecek.

ÇOCUKLARA ÖZEL YENİ YIL PARTİSİ

Minik misafirler, açık büfe akşam yemeği ve limitsiz meşrubat servisinin sunulduğu gecede 2022’yi müzik ve dansla karşılayacak. Wyndham Grand İzmir Özdilek’te ayrıcalıklı bir yılbaşı eğlencesi için sunulan alternatifli konaklama ve gala paketlerini kaçırmayın.

GÜVENLİ TURİZM SERTİFİKASINA SAHİP İLK OTEL

Wyndham Grand İzmir Özdilek, Turizm Bakanlığı adına Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yapılan “Güvenli Turizm Sertifikası” denetlemesini başarıyla geçerek İzmir’in merkezinde yer alan beş yıldızlı oteller arasında Güvenli Turizm Sertifikasına sahip ilk otel oldu.

Wyndham Grand İzmir Özdilek’te TS EN ISO 9001:2015 - Kalite Yönetim Sistemi, TS ISO 10002:2018 - Misafir Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve TS EN ISO 22000 - Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi uygulanmakta. Kapalı havuz ve çocuk havuzu İzmir Valiliği İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlere istinaden Temiz Havuz Sertifikası aldı. Covid-19 virüsü ile mücadele kapsamında süreçleri Wyndham Hotels & Resorts, Dünya Sağlık Örgütü, T.C. Sağlık Bakanlığı, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı‘nın belirlemiş olduğu kurallar çerçevesinde planlanmış ve uygulanmakta. Gıda ve hijyen teknolojisi denetlemeleri, corona virüsü (Covid-19) ile mücadelede dezenfeksiyon ve korunma yöntemleri eğitimleri özel bir firma tarafından devamlı olarak gerçekleştirilmekte. Otelde kullanılan tüm kimyasallar ve dezenfektanlar T.C. Sağlık Bakanlığı onaylıdır. Pandemi sürecinde misafirlerimizin sağlığı ve güvenliği için almış olduğumuz tedbirler, resmi makamlar tarafından açıklanacak olan son tarihe kadar uygulanacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.