19 bin seçmenin kayıtlı olduğu okulda oy verme işlemi devam ediyor

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.03.2024 - 21:37, Güncelleme: 31.03.2024 - 16:19
 

19 bin seçmenin kayıtlı olduğu okulda oy verme işlemi devam ediyor

19 bin seçmenin kayıtlı olduğu okulda oy verme işlemi devam ediyor
Türkiye’de en fazla seçmenin kayıtlı olduğu okullar arasında ilk sırada yer alan Avcılar Leyla Bayram İlkokulu’nda oy verme işlemi yoğun bir şekilde sürüyor.Türkiye’de en fazla seçmenin kayıtlı olduğu okullar arasında ilk sırada yer alan Avcılar Leyla Bayram İlkokulu’nda oy verme işlemi yoğun bir şekilde sürüyor. 19 bin 249 seçmenin kayıtlı olduğu okulda sabah erken saatlerden itibaren vatandaşlar oy vermeye başladı. Her yıl nüfusun artmasıyla oy verecek kişi sayısının da artış göstermesi ile okuldaki yoğunluğun da arttığı kaydedildi. Oy verme işlemine bir saat kala yoğunluk sürüyor.
19 bin seçmenin kayıtlı olduğu okulda oy verme işlemi devam ediyor
Türkiye’de en fazla seçmenin kayıtlı olduğu okullar arasında ilk sırada yer alan Avcılar Leyla Bayram İlkokulu’nda oy verme işlemi yoğun bir şekilde sürüyor.
Türkiye’de en fazla seçmenin kayıtlı olduğu okullar arasında ilk sırada yer alan Avcılar Leyla Bayram İlkokulu’nda oy verme işlemi yoğun bir şekilde sürüyor. 19 bin 249 seçmenin kayıtlı olduğu okulda sabah erken saatlerden itibaren vatandaşlar oy vermeye başladı. Her yıl nüfusun artmasıyla oy verecek kişi sayısının da artış göstermesi ile okuldaki yoğunluğun da arttığı kaydedildi. Oy verme işlemine bir saat kala yoğunluk sürüyor.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.