30 saniyelik drift pahalıya patladı: Sürücüye 20 bin lira ceza

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2023 - 17:21, Güncelleme: 04.11.2023 - 15:27
 

30 saniyelik drift pahalıya patladı: Sürücüye 20 bin lira ceza

30 saniyelik drift pahalıya patladı: Sürücüye 20 bin lira ceza
Kırıkkale’de kavşakta otomobiliyle defalarca drift atan sürücüye 20 bin 342 lira para cezası kesildi. Sürücünün trafiği tehlikeye attığı anlar ise kameraya yansıdı.Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, şehir merkezindeki kavşakta bir sürücünün otomobiliyle ile drift attığını Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kamerasından tespit etti. Yapılan çalışmayla tespit edilen araç sürücüsüne, trafik güvenliğini tehlikeye düşürmekten 20 bin 342 lira para cezası uygulandı.Trafikte çevreye rahatsızlık veren araçların denetimine aralıksız devam edildiği bildirildi.
30 saniyelik drift pahalıya patladı: Sürücüye 20 bin lira ceza
Kırıkkale’de kavşakta otomobiliyle defalarca drift atan sürücüye 20 bin 342 lira para cezası kesildi. Sürücünün trafiği tehlikeye attığı anlar ise kameraya yansıdı.
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, şehir merkezindeki kavşakta bir sürücünün otomobiliyle ile drift attığını Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kamerasından tespit etti. Yapılan çalışmayla tespit edilen araç sürücüsüne, trafik güvenliğini tehlikeye düşürmekten 20 bin 342 lira para cezası uygulandı.
Trafikte çevreye rahatsızlık veren araçların denetimine aralıksız devam edildiği bildirildi.

Kırıkkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.