ACISIYLA SINIFINA KOŞTU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2017 - 09:02, Güncelleme: 23.01.2017 - 09:02
 

ACISIYLA SINIFINA KOŞTU

Manisa’da, ayağı kırılan öğretmen hastaneden çıkar çıkmaz karne dağıtmaya koştu. Ayağı kırılan Nihal Öğretmen, engelli oğlu ile babasına bakıyordu, şimdi kendisi de bakıma muhtaç oldu.
Manisa’da internet sağlayıcı bir firmanın açıp da kapatmadığı çukura düşerek ayağını kıran Nihal Ünsal isimli ilkokulu öğretmeni, ayağını alçıya aldırttıktan hemen sonra öğrencilerin karnelerini dağıtmaya koştu. Talihsiz kaza İlkokul Öğretmeni Nihal Ünsal’ın oğlu Deniz’in 20’inci yaş günü alış verişine çıktığı sırasında meydana geldi.    ENGELLİ OĞLU İLE EVDEKİ BABASINA BAKIYORDU ŞİMDİ ODA BAKIMA MUHTAÇ OLDU   50 Yaşındaki Nihal Öğretmen, alışverişini tamamladıktan sonra evine döndüğü sırada, İl genelinde çalışmalar başlatan internet sağlayıcı bir firmanın Büyükşehir Belediyesi karşısında kazdığı ve kapatmadığı çukura girmesi sonrası sol ayağı kırıldı. Nihal öğretmen, evde bakıma muhtaç babasına ve engelli oğluna bakıyordu. Şimdi kendisinin ayağının kırılmasıyla evdeki bakıma muhtaç sayısı üç’e çıktı.    ÖĞRENCİLER AYAĞI ALÇIDAKİ ÖĞRETMENLERİNİ KARŞILARINDAN GÖRÜNCE ŞOKA GİRDİ     Öğretmenlerini okuldan sapasağlam uğurlayan Yunusemre ilçesindeki Cemal Ergün İlkokulunun minik öğrencileri, öğretmenlerinin ayağını alçılı görünce şoka girdiler. 25 yıllık öğretmen Nihal Ünsal, karnelerini verdiği öğrencilerine;  “Ben size yolda yürürken dikkatli olun diyorum. Bakın benim ki görünmez kaza. Bir şirketin kazdıktan sonra kapatmadığı çukura girdi ayağım ve şimdi kırıldı. Doktorlar alçıya aldı.” dedi.   “ÇOCUKLARINIZA VERDİĞİM KARNELER SİZLERİN KARNESİDİR SAKIN ONLARA KIZIP AZARLAMAYIN”   25 yıllık ilkokulu öğretmeni Nihal Ünsal, öğrencilerini tek tek öpüp karnelerini ve sömestre tatilinde okuyacakları hikaye kitapları verirken, velilere de uyarılar yapmayı ihmal etmedi. Öğretmen Nihal Ünsal; ”Bu karnelere çocuklarınızdan ziyade sizlerin karnesi. Karnede rakamlara bakıp da sakın çocuklarınıza kızmayın, onları azarlamayın! Hepsinin ikinci yarıda düzelteceğinden ve enerjik şekilde ikinci yarıya geleceğinden hiç kuşkum yok” dedi. Doktorların, Nihal öğretmenin ayağının en az 45 gün alçıda kalacağını belirttiği öğrenildi.
Manisa’da, ayağı kırılan öğretmen hastaneden çıkar çıkmaz karne dağıtmaya koştu. Ayağı kırılan Nihal Öğretmen, engelli oğlu ile babasına bakıyordu, şimdi kendisi de bakıma muhtaç oldu.
Manisa’da internet sağlayıcı bir firmanın açıp da kapatmadığı çukura düşerek ayağını kıran Nihal Ünsal isimli ilkokulu öğretmeni, ayağını alçıya aldırttıktan hemen sonra öğrencilerin karnelerini dağıtmaya koştu. Talihsiz kaza İlkokul Öğretmeni Nihal Ünsal’ın oğlu Deniz’in 20’inci yaş günü alış verişine çıktığı sırasında meydana geldi. 
 
ENGELLİ OĞLU İLE EVDEKİ BABASINA BAKIYORDU ŞİMDİ ODA BAKIMA MUHTAÇ OLDU  
50 Yaşındaki Nihal Öğretmen, alışverişini tamamladıktan sonra evine döndüğü sırada, İl genelinde çalışmalar başlatan internet sağlayıcı bir firmanın Büyükşehir Belediyesi karşısında kazdığı ve kapatmadığı çukura girmesi sonrası sol ayağı kırıldı. Nihal öğretmen, evde bakıma muhtaç babasına ve engelli oğluna bakıyordu. Şimdi kendisinin ayağının kırılmasıyla evdeki bakıma muhtaç sayısı üç’e çıktı. 
 


ÖĞRENCİLER AYAĞI ALÇIDAKİ ÖĞRETMENLERİNİ KARŞILARINDAN GÖRÜNCE ŞOKA GİRDİ    

Öğretmenlerini okuldan sapasağlam uğurlayan Yunusemre ilçesindeki Cemal Ergün İlkokulunun minik öğrencileri, öğretmenlerinin ayağını alçılı görünce şoka girdiler. 25 yıllık öğretmen Nihal Ünsal, karnelerini verdiği öğrencilerine;  “Ben size yolda yürürken dikkatli olun diyorum. Bakın benim ki görünmez kaza. Bir şirketin kazdıktan sonra kapatmadığı çukura girdi ayağım ve şimdi kırıldı. Doktorlar alçıya aldı.” dedi.
 
“ÇOCUKLARINIZA VERDİĞİM KARNELER SİZLERİN KARNESİDİR SAKIN ONLARA KIZIP AZARLAMAYIN”  
25 yıllık ilkokulu öğretmeni Nihal Ünsal, öğrencilerini tek tek öpüp karnelerini ve sömestre tatilinde okuyacakları hikaye kitapları verirken, velilere de uyarılar yapmayı ihmal etmedi. Öğretmen Nihal Ünsal; ”Bu karnelere çocuklarınızdan ziyade sizlerin karnesi. Karnede rakamlara bakıp da sakın çocuklarınıza kızmayın, onları azarlamayın! Hepsinin ikinci yarıda düzelteceğinden ve enerjik şekilde ikinci yarıya geleceğinden hiç kuşkum yok” dedi.
Doktorların, Nihal öğretmenin ayağının en az 45 gün alçıda kalacağını belirttiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.