Ağrı Dağı ihtişamıyla göz kamaştırıyor

ÇEVRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2024 - 16:11, Güncelleme: 02.03.2024 - 13:45
 

Ağrı Dağı ihtişamıyla göz kamaştırıyor

Ağrı Dağı ihtişamıyla göz kamaştırıyor
Türkiye’nin çatısı” olarak bilinen Ağrı Dağı, zirvesindeki beyaz örtüsüyle göz kamaştırıyor.Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde bulunan ve deniz seviyesinden 5 bin 137 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek dağı olma özelliğini taşıyan Ağrı Dağı, zirvesindeki beyaz örtüsüyle adeta göz kamaştırıyor. Yol boyunca sürücülere manzarasıyla eşlik eden Ağrı Dağı, bölgedeki tepelerin arasında ihtişamıyla yükseliyor.
Ağrı Dağı ihtişamıyla göz kamaştırıyor
Türkiye’nin çatısı” olarak bilinen Ağrı Dağı, zirvesindeki beyaz örtüsüyle göz kamaştırıyor.
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde bulunan ve deniz seviyesinden 5 bin 137 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek dağı olma özelliğini taşıyan Ağrı Dağı, zirvesindeki beyaz örtüsüyle adeta göz kamaştırıyor. Yol boyunca sürücülere manzarasıyla eşlik eden Ağrı Dağı, bölgedeki tepelerin arasında ihtişamıyla yükseliyor.

Ağrı HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.