AK PARTİ’DE 8 İLÇE İÇİN TEMAYÜL HEYECANI

SİYASET 18.08.2023 - 14:15, Güncelleme: 18.08.2023 - 14:15
 

AK PARTİ’DE 8 İLÇE İÇİN TEMAYÜL HEYECANI

AK Parti Manisa İl Başkanlığında 8 ilçede hafta sonu temayül yoklaması gerçekleştirilecek. Bu ilçelerde İlçe Başkanlığı için aday olanlar, o ilçenin temayül saatinde ilçede adaylık formu doldurup İlçe Başkanlığına aday olabilecekler.
8 ilçe için Cumartesi günü Teşkilat içi temayül ve Mülakat süreci uygulanacak. Buna göre; 19 Ağustos Cumartesi günü Salihli, Köprübaşı, Şehzadeler, Kırkağaç, Soma, Ahmetli, Demirci, Gördes ilçe başkanlıkların da temayül yoklaması gerçekleştirilecek.  ADAY ADAYLARI MÜLAKATA ALINACAK Bu ilçelerde İlçe Başkanlığı için aday olanlar, o ilçenin temayül saatinde İlçede adaylık formu doldurup İlçe Başkanlığına aday olabilecekler. İlçedeki temayül sırasında İlçe Başkanlığına aday olan adaylar, İl Koordinatörü tarafından Mülakata alınacak. İlçelerimizde görev alacak il koordinatörlerimiz Kırkağaç ve Soma ilçesi İl koordinatörü Vahit Atalan, Gördes, Demirci, Köprübaşı ilçesi il koordinatörü Muhammed Abdullah Özer, Salihli, Ahmetli ve Şehzadeler ilçesi il koordinatörü Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi önderliğinde gerçekleştirilecek. Haber Merkezi 
AK Parti Manisa İl Başkanlığında 8 ilçede hafta sonu temayül yoklaması gerçekleştirilecek. Bu ilçelerde İlçe Başkanlığı için aday olanlar, o ilçenin temayül saatinde ilçede adaylık formu doldurup İlçe Başkanlığına aday olabilecekler.

8 ilçe için Cumartesi günü Teşkilat içi temayül ve Mülakat süreci uygulanacak. Buna göre; 19 Ağustos Cumartesi günü Salihli, Köprübaşı, Şehzadeler, Kırkağaç, Soma, Ahmetli, Demirci, Gördes ilçe başkanlıkların da temayül yoklaması gerçekleştirilecek. 

ADAY ADAYLARI MÜLAKATA ALINACAK

Bu ilçelerde İlçe Başkanlığı için aday olanlar, o ilçenin temayül saatinde İlçede adaylık formu doldurup İlçe Başkanlığına aday olabilecekler. İlçedeki temayül sırasında İlçe Başkanlığına aday olan adaylar, İl Koordinatörü tarafından Mülakata alınacak. İlçelerimizde görev alacak il koordinatörlerimiz Kırkağaç ve Soma ilçesi İl koordinatörü Vahit Atalan, Gördes, Demirci, Köprübaşı ilçesi il koordinatörü Muhammed Abdullah Özer, Salihli, Ahmetli ve Şehzadeler ilçesi il koordinatörü Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi önderliğinde gerçekleştirilecek. Haber Merkezi 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.